Budavári Sikló katasztrófavédelem tűzoltók baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy egy 16 éves fiatalt ért baleset a Budavári Siklónál. A tinédzser a hírek szerint a barátaival alkoholt fogyasztott, így szédülhetett meg és zuhant a mélybe.

A Katasztrófavédelem közlése szerint egy fiatal zuhant a mélybe a Budai Várról, a sikló melletti részen szerdán hajnalban. Segítségére a budapesti hivatásos tűzoltók siettek, a mentést viszont nehezítette, hogy a helyszín nehezen volt csak megközelíthető. A tűzoltók a gyermeket egy speciális hordágyra fektették, majd lehozták az utcaszintre, ahol a mentők már várták, majd kórházba szállították.

A mentés folyamatáról videó is készült.

Az ATV híradójában már arról számoltak be, hogy a fiatal egy 16 éves lány, aki a barátaival sört iszogatott és valószínűleg emiatt szédült meg és esett a mélybe. A tinédzsert a János kórház traumatológiai osztályára szállították, állapotáról nem adtak ki információkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.