Ez a lány a kukából eszik, és nem azért mert szegény

szupermarket kuka élelmiszer Sophie Bridgman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves Sophie Bridgman elhivatott kukabúvár. Akkor kezdett szupermarketek kukáiban élelmiszer után kutakodni, amikor nagyon nehezen jött ki a pénzéből egyetemistaként. Azóta a kukázás életformájává vált, és olykor annyi kaját talál, hogy mmég jótékonykodásra is jut belőle.

Szupermarketek kukáiból étkezik a 27 éves dél-walesi lány, Sophie Bridgman. És nincsen ezzel egyedül! Külön Whatsapp csoportot hoztak létre a helyi kukázóknak, hogy meg tudják egymással osztani a talált ételt. Sokszor ugyanis olyan sok élelmiszerhez jutnak így, hogy akár egy hétre is elég lehet. Sophie azt nyilatkozta a Metrónak, hogy nehezére esik végignézni, mennyi étel megy pocsékba. Szörnyű számára belegondolni abba, hogy ha ők nem használnák fel a kidobott élelmiszert, akkor ez minden kárba veszne.

Az évek alatt egészen megdöbbentő dolgokba botlott: volt, hogy nagy mennyiségű, jó minőségű húsra több karton fagyira, vagy egy nagy zsák hamyára talált. Ilyenkor még jótékonykodára is jut, néha visz be az egyetemre is az élelmiszerből, és van egy kávézó is, ahova rendszeresen visznek ételt.

Sophie-ról és a talált élelmiszerekről itt nézhetsz fotókat.

44 éves lett Gáspár Bea: drága ékszereket kapott ajándékbahttp://www.life.hu/sztarok/20180728-44-eves-lett-gaspar-bea-draga-ekszereket-kapott-ajandekba.htmlGáspár Győző felesége, Bea 44 éves lett. Meg is mutatta közösségi oldalán, hogy milyen ajándékokat kapott.TV + SztárokOrigoCsonka András végre elárulta az igazat: ezért lett vége a Família Kft.-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-csonka-andras-vegre-elarulta-az-igazat-ezert-lett-vege-a-familia-kftnek.htmlCsonka András nemrég egy Facebook csoportban fakadt ki arról, hogy mi okozta a népszerű sorozat, a Família Kft. végét. A bejegyzéssel kapcsolatban a Blikk is megkereste.TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Somló Tamás sírja, két évvel a zenész halála utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-igy-nez-ki-somlo-tamas-sirja-ket-evvel-a-zenesz-halala-utan.htmlHorváth Charlie posztolt pár fotót a temetőből, mikor meglátogatta Somló Tamás sírját halálának második évfordulóján.TV + Sztárok--Ittas vezetésért vették el Verrasztó Dávid jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20180728-ittas-vezetesert-vettek-el-verraszto-david-jogositvanyat.htmlAz ötszörös Európa-bajnok Verrasztó Dávidot ittas vezetésen kapták a rendőrök. Szponzori kocsiját is elbukta. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoFérjhez megy Csomor Csilla? Gyönyörű gyűrűt kapott szerelmétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-ferjhez-megy-csomor-csilla-gyonyoru-gyurut-kapott-szerelmetol.htmlAz 52 éves Csomor Csilla nagyon bolodog, azt mondja, életet legjobb időszakát éli. Tavaly ősszel még mélyponton volt, szakított akkori szerelmével, de azóta nagyot fodult vele a világ, már boldog párkapcsolatban él. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú: Nico Hülkenberg elárulta,mit tud Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-exkluziv-interju-nico-hulkenberg-elarultamit-tud-schumacher-allapotarol.htmlA Renault Team tagja, Nico Hülkenberg 8. futamára készül a Hungaroringen, a Magyar Nagydíjon. Mielőtt a rajthoz gurult volna, interjút adott a Life.hu-nak. Beszélt többek közt a nem létező barátnőről, a magyar pályáról, és a jövőről is elmondta őszinte gondolatait. Niconak és Michael Schumachernek is Willi Weber a menedzsere, aki már többször nyilvánosan kiakadt a Schumit övező titkolózás miatt, így elkerülhetetlen volt a kérdés, ő mit tud a hétszeres világbajnok állapotáról.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.