Nem olcsó a Hungaroring: ilyen árak vannak a futamon

Forrás: Farkas Péter - GPhírek -
Hungaroring árak Forma-1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forma-1 sosem tartozott az olcsó sportok közé, ennél fogva még nézni is drága. Persze nem otthon a tévéből, de ha valaki testközeli élményre vágyik, annak meg kell fizetnie az árát.

A Forma-1 rajongói legalább egyszer az életben szeretnének kijutni egy futamra. Akinek ez az álma, az jobb, ha időben elkezd gyűjteni, mert a száguldó cirkusz nem olcsó mulatság. Bár a 14 éven aluliak ezen a hétvégén ingyen beléphetnek a Hungaroringre, a felnőtteknek a háromnapos állójegy ára 29 ezer forint, egy 0,5 literes ásványvízért pedig 600 forintot kérnek el az ottani árusok.

A Hungaroring nem olcsó Forrás: Farkas Péter - GPhírek

Ezek a fapados árak, aki kényelmesebb és exkluzívabb körülményekre vágyik, annak sokkal többet kell fizetnie - írja a HVG. A Paddock Club jeggyel a boxok feletti oldalt nyitott emeletről nézhetik végig a rajongók, hogy mi történik a boxutcában és a célegyenesben, hatalmas televízión figyelhetik a történéseket bőrfotelekből. Korlátlan az étel- és italfogyasztás, és ha elunták az eseményeket, szimulátorozhatnak is. Ez a jegy 1,27 millió forintba kerül fejenként szombatra és vasárnapra. A limitált szériás pezsgő azonban nem része az árnak: az külön 3,7 millióba kerül.

És még ennél is van feljebb. Az Ultimate Legend jegy árában már egy Forma-1-es kétkörös próba is van, na meg elhelyezés egy ötcsillagos szállodában. Ezért mindössze 8 millió forintot kell fizetni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.