Hatalmasra plasztikáztatta ajkait a 24 éves srác, még több műtétet akar

orr műtét plasztika plasztikai sebész ajak James Holt külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyi töltőanyagot tetettt az ajkaiba a 24 éves James Holt, hogy elkezdett belőle kifolyni. Ennek ellenére nem akar leállni a műtétekkel, más testrészei sem eredeitek már. Azt mondja, soha nem fog leállni, pedig családja és barátai szerint is túlzásba esett. 

Mindössze 16 éves volt James Holt, amikor a plasztikai műtétek szerelmese lett. Feltöltette ajkait, ez az érzés pedig olyannyira tetszett neki, hogy megismételte. Végül annyi töltőanyagot tetetett bele, hogy az kifolyt onnan - írja a Mirror.

Már az orra miatt is kétszer feküdt kés alá, de egy harmadik műtétet is tervez. Családja és barátai úgy vélik, hogy túlzásba esett, nem akarják a további műtéteteket, ám őt ez nem érdekli. "Azt mondják, túl messzire mentem és, hogy az ajkam egyszer majd leesik vagy felrobban. Tudom, hogy jót akarnak nekem, de a nap végén én vagyok az, aki ezt az arcot nézi, úgyhogy nem hallgatok rájuk" - vallotta James Holt a Mirronak.

"Olyan régóta csinálom, hogy most már olyan, mint a karbantartás" - mondta a férfi, aki három havonta arcát is botoxoltatja.

Botox head #jamesholt23x #jh22x #jamesholt22x #botox

James Holt (@jamesholt23x) által megosztott bejegyzés,

Úgy emlékszik, hogy a műtétek előtt, mindig másokhoz hasnlították, ő azonban egyedi akar lenni. Állítása szerint nem gyűlölte külsejét, de így sokkal jobban érzi magát, és nem szeretne leállni a műtétekkel. Legközelebb egy harmadik orrműtétet szeretne, mivel az előző operáción történt komplikáció miatt éjszaka nehezen kap levegőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.