Hosszú Katinka nem folytatja az úszásoktatást az Iron Corporation Kft-nél

Forrás: MTI/Kovács Anikó -
úszás válás szülők Hosszú Katinka Iron Corporation Kft. Shane Tusup oktatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem oktat tovább úszást Hosszú Katinka olimpikon az Iron Corporation Kft-nél és befejezi tevékenységét az Iron Aquatics Klubban. A tanítványok szüleinek küldött levelet döntéséről. A levelet az egyik szülő juttatta el szerkesztőségünknek. 

"Katinka mindig fontosnak tartotta, hogy a klubjában úszó és tanuló gyerekeknek és felnőtteknek megfelelő szakmai hátteret tudjon biztosítani, de a kialakult helyzetben nem tudja tovább egyedül vinni ezt a terhet" - írják abban a levélben, melyet azoknak a szülőknek küldtek, akiknek gyermekei Shane Tusup és Hosszú Katinka klubjában tanultak úszni. Mint ismeretes: az olimpikon úszónő elválik edző-féjértől. Katinka és csapata tájékoztatta a szülőket az Iron Aquatics-ben felmerült változásokról. A levelet egy szülő juttatta el szerkesztőségünkbe.

Hosszú Katinka nem tudja egyedül vinni a terhet Forrás: MTI/Kovács Anikó

A döntést a következőképp indokolták: "Az Iron Aquatics klubnak a jövőben nincs biztosított vízfelülete, a klub edzői valamint a kft. dolgozói a héten felmondtak, ezért Katinka úgy döntött, befejezi a tevékenységét, mint úszó az Iron Aquatics Klubban, és az Iron Corporation Kft. keretein belül úszásoktatást sem végez. Ahogy már a médiában is megjelent, Katinka új klubot alapított Iron Swim néven, a jövőben ott folytatja a munkáját."

A levél végén Hosszú Katinka is elköszönt a szülőktől: "Végül ezúton szeretnék én is elbúcsúzni mindenkitől, hisz amint a fentiekből kiderült, távozom az Iron Corporation Kft-ből. A jövőben is maradok az úszás vilgában és az uszodai közegben" - írta az olimpiai bajnok úszónő a levélben.

Mumifikálódott holttestre bukkantak egy budapesti lakásbanhttp://www.life.hu/news/20180731-mumifikalodott-holttestre-bukkantak-egy-budapesti-lakasban-xix-kerulet.htmlEgy mumifikálódott holttestre bukkantak egy budapesti lakásban. NewsThinkstockJapánban több száz halálos áldozatot követelt az időjáráshttp://www.life.hu/news/20180731-japanban-tobb-szaz-halalos-aldozatot-kovetelt-az-idojaras.htmlAz elviselhetetlen hőség halálos áldozatokat is követelt, eddig több százat Japánban. Júliusban volt a legtöbb haláleset: ez volt a leggyilkosabb hónap. NewsOrigoAnne Sofie von Otter operaénekesnő a #MeToo mozgalmat hibáztatja férje haláláérthttp://www.life.hu/news/20180731-anne-sofie-von-otter-operaenekesno-a-metoo-mozgalmat-hibaztatja-ferje-halalaert.htmlA #MeToo mozgalmat hibáztatja Anne Sofie von Otter operaénekesnő a férje haláláért, aki a zaklatási vádak után otthagyta munkáját, mély depresszióba esett, majd öngyilkosságot követett el. News--Jövő hét elején enyhülhet a hőség http://www.life.hu/news/20180731-jovo-het-elejen-enyhulhet-a-hoseg-idojaras-omsz.htmlJövő hét elején enyhülhet a hőség - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán. Hozzátették, nem is a mostani meleg a rendkívüli, hanem hogy ezen a nyáron eddig még nem volt ilyen forróság Magyarországon.NewsOrigoFokozódik a kánikula, másodfokú hőségriasztást adott ki a tisztifőorvoshttp://www.life.hu/news/20180731-fokozodik-a-kanikula-masodfoku-hosegriasztast-adott-ki-a-tisztifoorvos-idojaras.htmlHőségriasztást adott ki az országos tisztifőorvos - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma. News--Halálra gázoltak egy gyereket Csepelen http://www.life.hu/news/20180731-halalra-gazoltak-egy-gyereket-csepelen-a-baleset-korulmenyeit-vizsgaljak.htmlHalálra gázoltak egy gyereket Csepelen hétfőn - közölte a rendőrség honlapján.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.