Egy békásmegyeri játszótéren borotválta altestét egy férfi

Forrás: Dreamstime -
borotválás férfi rendőrség borotva Békásmegyer altest botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A környékbeli lakók lettek figyelmesek arra, hogy egy férfi altestét borotválja egy békásmegyeri zárt játszótéren. A rendőrök elfogták a férfit, ám szabálysértést nem követett el.

A lábát, sőt egyesek szerint intim testrészeit borotválta egy férfi egy békásmegyeri játszótéren. A Borsúgy tudja, hogy a környékbeli házakból vették észre az esetet, többen elindultak, hogy számonkérjék a férfit és a rendőröket is értesítették.

"A kiabálásokat követően csak annyit láttam, hogy a Kabari utcai játszótéren valaki valami undorító dolgot tesz. Egy férfi az elkerített játszótéren borotválta magát. Rettentően felháborított a látvány" - állítja az egyik helybéli.

Magát borotválta a játszótéren a férfi Forrás: Dreamstime

A férfi, miután megszabadult szőrzetétől, szétdobálta a véres zsebkendőket. A lap megkereste az üggyel kapcsolatban a rendőrséget, akik elmondták, hogy előállították a román állampolgárságú férfit azért, mert nem tudta magát igazolni.

"A lábának a borotválásával azonban bűncselekményt és szabálysértést nem követett el, függetlenül attól, hogy egy játszótéren tette mindezt, és ezen sokan megbotránkoznak. A nemi szerv borotválásáról a rendőrségnek nincs tudomása" - írta a Bors.

Levideózta a nő, ahogy belecsap a villám: videóhttp://www.life.hu/news/20180801-levideozta-a-no-ahogy-belecsap-a-villam.htmlElképesztő felvételt osztott meg a Facebookon egy skót nő: levideózta, ahogy belecsap egy villám. NewsOrigoCristiano Ronaldot Gareth Bale váltja majd a Real Madridbanhttp://www.life.hu/news/20180801-cristiano-ronaldot-gareth-bale-valtja-majd-a-real-madridban.htmlSokan találgatták, vajon ki veszi át a sztárfocista, Cristiano Ronaldo helyét a Real Madridban. A találgatásoknak azonban vége: kiderült, hogy Gareth Bale lesz az, aki Ronaldo helyére lép. News--Kiderült, kik haltak meg a nyárlőrinci autóbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20180801-kiderult-kik-haltak-meg-a-nyarlorinci-autobalesetben.htmlSzörnyű tragédia történt nyárlőrincnél: egy autóbalesetben meghalt egy család három tagja, bennégtek az autóban. Kiderült, hogy egy hagyományörző rendezványről tartottak hazafelé. NewsSoroksári gyilkosság: egy nő szerint a volt párja a tetteshttp://www.life.hu/news/20180801-soroksari-gyilkossag-egy-no-szerint-a-volt-parja-a-tettes.htmlLassan öt éve, hogy Krisztinát megfojtották Soroksáron futás közben, de a tettes nem kerül elő. Most viszont jelentkezett egy nő az özvegynél azt állítva, hogy a volt párja követhette el ezt a szörnyűséget. NewsOrigoIdőjárás: országszerte felhőszakadásra is figyelmeztetnekhttp://www.life.hu/news/20180801-idojaras-orszagszerte-felhoszakadasra-is-figyelmeztetnek.htmlA hőség mellett a felhőszakadás veszélye miatt is országszerte figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára. News--Folytatódik a hőség, de felhőszakadással is számolni kellhttp://www.life.hu/news/20180731-folytatodik-a-hoseg-de-felhoszakadassal-is-szamolni-kell.htmlA következő napokban is folytatódik a kánikula, de a hőség mellett felhőszakadással is számolnunk kell. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.