Egy szakértő szerint Maddie McCannt még a nyaralóban meggyilkolták

Forrás: Getty Images -
gyilkosság rendőrség maddie McCann elrablás eltűnés nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 10 éve tűnt el 4 éves Maddie McCann egy portugáliai nyaraláson. Most egy bűnügyi szakértő azzal az elmélettel állt elő, hogy a kislányt még az apartmanban meggyilkolhatták. 

A bunte.de cikke szerint újabb fejlemény állhatott be a 4 évesen eltűnt Maddie McCann ügyében. A kislány és családja Portugáliában nyaralt, egyik este ő a szobában aludt, míg a szülők vacsoráztak. A kislányt elrabolták és a mai napig nem találják. Az eset még 2007-ben történt.

Maddie szülei azóta is reménykednek, a rendőrség sem adta fel a keresést, nemrégiben még további összegeket kaptak arra, hogy felkutassák a kis Maddie-t. Most egy bűnügyi szakértő, Moita Flores azzal az elmélettel állt elő, hogy szerinte a kislányt még az apartmanban meggyilkolhatták. Elméletét azzal indokolta, hogy az elkövetőnek nehéz lett volna észrevétlenül kivinnie a kislányt. A közelben pedig néhány vérnyomot is találtak.

A szülők természetesen reméleik, hogy gyermekük valahol még életben van, fel is háborodtak a szakértő véleményén.

Madeleine McCannt hazavárják szülei Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.