Saját magát vette feleségül egy ausztrál nő

Forrás: NORTHFOTO/Linda Doktar / mediadrumworld.com/Linda Doktar / Mediadrumworld.Com -
házasság feleség spiritualitás férj szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ausztráliában élő Linda Doktar saját magát vette feleségül. Egy szakítás után szerette volna elmélyíteni kapcsolatát saját magával.

A fehér homokos tengerparton mondta ki a boldogító igent saját magával Linda Doktar. A legtöbben ágynak esve sírnak egy szakítás után, ám Linda úgy gondolta, egy spirituális utazásnak tekinti ezt az egészet, és jobban megismeri magát, elmélyíti kapcsolatát saját magával.

Az utazás megpecsételéseként pedig úgy gondolta, a legjobb lesz, ha önmagával házasodik össze. Barátja, a párkapcsolati tanácsadó Ej száz százalékig támogatta ebben. Úgy véli, ez egy nagyszerű lépés Lindának affelé, hogy megvalósítsa önamagát.

A tükörben mondta ki a boldogító igent Forrás: NORTHFOTO/Linda Doktar / mediadrumworld.com/Linda Doktar / Mediadrumworld.Com

Egy spirituális utazás vége Forrás: NORTHFOTO/Linda Doktar / mediadrumworld.com/Linda Doktar / Mediadrumworld.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.