A meleg ellenére ma sem kímélnek bennünket a zivatarok: itt lesz eső

eső zivatar esőzés időjárás széllökés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marad a meleg, de a strandolásba könnyen belerondíthat egy kiadósabb zivatar, erős széllökésekkel.

A péntek éjfélig érvényes figyelmeztető előrejelzés szerint napközben (leginkább délután) a Dunántúlon és a Dél-Alföldön többfelé törhet ki ismét zivatar, északkeleten ugyanakkor már stabilabb lesz a légkör.

A legjellemzőbb kísérőjelenség továbbra is a nagy intenzitású eső (felhőszakadás, >25-30 mm csapadék) lesz. Emellett néhol rövid ideig viharossá fokozódhat a szél (>70 km/h), illetve kisebb jég is hullhat.

A napi középhőmérséklet az ország legnagyobb részén 25 °C körül vagy kevéssel afelett alakul - írja az MOSZ.

Augusztus első napján is megdőlt egy fővárosi melegrekordhttp://www.life.hu/news/20180803-augusztus-elso-napjan-is-megdolt-egy-fovarosi-melegrekord.htmlAugusztus első napján is megdőlt a budapesti legmagasabb minimumhőmérséklet rekordja - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön honlapján.News--Hatalmas fordulat VV Fanni ügyében: lezárják a nyomozásthttp://www.life.hu/news/20180803-hatalmas-fordulat-vv-fanni-ugyeben-lezarjak-a-nyomozast.htmlA Blikk ifnormációi szerint heteken belül lezárják a nyomozást, holttest nélkül. A gyanúsított B. Lászl ellen pedig vádat emelhetnek.NewsOrigoHőség várható a hétvégén, érdemes óvatosnak lennihttp://www.life.hu/news/20180802-hoseg-varhato-a-hetvegen-erdemes-ovatosnak-lenni.htmlIgazi kánikula és nyári meleg várható a hétvégén. Érdemes lesz figyelni a veszélyekre, hiszen ismét 30 fok fölött lesz a hőmérséklet. NewsTraveloBűnözőknek segít Simone Schultz amerikában élő ügynökhttp://www.life.hu/news/20180802-bunozoknek-segit-simone-schultz-amerikaban-elo-ugynok.htmlAutóbaleset miatt itthon nem végezhette el a rendőrakadémiát Simone Schultz, aki ma már Amerikában él és olyan bűnözőknek segít, akik visszatérhetnek az életbe. NewsOrigoHarcsa húzhatott le egy pitbullt a víz alá Szentesenhttp://www.life.hu/news/20180802-harcsa-huzhatott-le-egy-pitbullt-a-viz-ala-szentesen.htmlEgy harcsa húzhatta a víz alá az úszó pitbullt a Csongrád megyei Szentesen. Legalábbis egy ilyen bejegyzés látott napviálgot a Facebookon egy kutyatulajdonosoknak fenntartott csoportban. Nem kizárt, hogy az eset megtörtént, de szívgörcs is végezhetett az állattal. NewsEzekről a dolgokról nem illendő beszélni a munkahelyenhttp://www.life.hu/news/20180802-ezekrol-a-dolgokrol-nem-illendo-beszelni-a-munkahelyen.htmlBizony vannak olyan kényes témák, amelyeket nem szabad a munkahelyeden megvitatni a kollégákkal, nem is kevés! Íme, egy lista azokról a dolgokról, amelyeket jobb, ha kerülsz. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.