Igazi álommunka: íztesztelőket kereszek a Nutellához

Forrás: Justin Sullivan / Getty Images -
mogyoró Olaszország Nutella teszt foglalkozás munka édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nutellrajongók, figyelem! Az édesség gyártója íztesztelőket keres, lehet jelentkezni!

Van, aki kenyérrel eszi, van, aki süteménybe teszi, de olyan is, aki csak a konyhában állva, kanállal falja a Nutellát, az azonban vitathatatlan, hogy világszerte rengetegen rajonganak érte. Most az igazi rajongók és fanatikusok bennfenntessé válhatnak, ezzel pedig pénzt is kereshetnek.

Íztesztelőket keres a Nutella Forrás: Justin Sullivan / Getty Images

A Mirror cikke szerint a cég íztesztelőket keres. A kiválasztott jelentkezőknek egy 3 hónapos tanfolyamon kell részt venniük, ahol javíthatják ízérzékelésüket, érzékenyebbek lesznek a kakóra, mogyoróra és más összetevőkre, amelyeket kóstolniuk kell. Ezen felül a kommunikációs készségükön is dolgoznak annak érdekében, hogy megfelelő visszajelzést tudjanak adni az alapanyagok minőségét illetően.

A munkavégzés helye egyébként egy olaszországi kisváros, Alba. A munka kétnapos és napi négy órát vesz igénybe. A cikk szerint még várják a jelentkezőket.

Az angol férfi, Thomas Bell egy lakatlan szigetre költöztette családját: 30 éven át éltek otthttp://www.life.hu/news/20180803-az-angol-ferfi-thomas-bell-egy-lakatlan-szigetre-koltoztette-csaladjat-30-even-at-eltek-ott.htmlEgy 19. századi angol férfi fogta magát, és elköltözött családjával együtt egy lakatlan szigetre a Csendes-óceánon, ahol 30 évig éltek magányosan. News--Tudósok titokzatos rádiójeleket észleltek a távoli űrbőlhttp://www.life.hu/news/20180803-tudosok-titokzatos-radiojeleket-eszleltek-a-tavoli-urbol.htmlA legmodernebb kanadai CHIME teleszkóp fogta be azt a rádiójelet, mely egy messzi-messzi galaxisból érkezett. A tudósok egyelőre értetlenül állnak az eset előtt, többféle forrás is lehet az eredete. NewsOrigoNémeth Lajos elárulta, meddig tart még a nagy meleghttp://www.life.hu/news/20180803-nemeth-lajos-elarulta-meddig-tart-meg-a-nagy-meleg.htmlNémeth Lajos elárulta, meddig tart még a nagy meleg. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoA Facebookon tér vissza a retró játék, a Snakehttp://www.life.hu/news/20180803-a-facebookon-ter-vissza-a-retro-jatek-a-snake.htmlKi ne emlékezne a 90-es évek kedvelt játékára, a Snake-re? A tekergőző kígyó most a Facebookon tér vissza, csak egy kicsit másként... NewsOrigoMegdőlt a legforróbb hónap világrekordja az amerikai Halál-völgybenhttp://www.life.hu/news/20180803-megdolt-a-legforrobb-honap-vilagrekordja-az-amerikai-halalvolgyben.htmlMegdőlt a legforróbb hónap világrekordja a kaliforniai Halál-völgyben, ahol júliusban 42,28 Celsius-fokos napi átlaghőmérsékletet mértek - közölte az amerikai meteorológiai szolgálat Las Vegas-i irodája.News--Elhunyt Rick Genest, vagyis a Zombie Boy, akinek teljes teste tetoválva volthttp://www.life.hu/news/20180803-elhunyt-rick-genest-vagyis-a-zombie-boy-akinek-teljes-teste-tetovalva-volt.htmlOtthonában találták holtan a Rick Genest nevű modell, aki extrém tetoválásai miatt vált ismertté: az egész teste tele volt varrva. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.