Németh Lajos kánikula időjárás Nyár hőség előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, meddig tart még a nagy meleg.

Németh Lajos ezúttal a Hármashatár-hegyről jelentkezett be a TV2 reggeli műsorában és elárulta, tovább folytatódik a kánikula, de most már elviselhetőbb lesz a meleg, hiszen nem lesz annyira párás a levegő.

Pénteken már észak-északkelet felől szárazabb, de nagyon meleg levegő érkezik, erősödik a nappali felmelegedés, helyenként már 34-35 fok is lehet. Ezt azonban kellemesebbnek érezzük majd, mert kevésbé lesz nedves a levegő. Sok-sok napsütés és kánikula várható tehát, és a hosszabb távú előrejelzések azt adják, hogy jövő hét közepéig bőven az átlag feletti hőmérséklet lesz. Nem csak nálunk, Európa-szerte tovább tart a kánikula, forróság."

Pink elmondta miért napozott a parton, miközben lemondta koncertjét betegség miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180803-pink-elmondta-miert-napozott-a-parton-mikozben-lemondta-koncrtjet-betegseg-miatt.htmlPink lemondta Sydneyben rendezett koncertjét betegségre hivatkozva, ám a paparazzik lekapták őt a tengerparton napozni: elmondta, mi történt. TV + Sztárok--Esküvői lázban ég Eugénia yorki hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-eskuvoi-lazban-eg-eugenia-yorki-hercegno-hazassag.htmlRészleteket árult el közelgő esküvőjéről Eugénia yorki hercegnő. TV + Sztárok--Évekig várt új kedvesére Maksa Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-evekig-vart-uj-kedvesere-maksa-zoltan.htmlMegtalálta a boldogságot új kedvese, Marika mellett Makas Zoltán. Évekig várt a nőre, hiszen első találkozásukkor még házas volt, ám ma már boldogan él együtt a festőnővel. TV + SztárokOrigoL.L. Junior újra összejött menyaszonnyával, Körtvélyessy Kingávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-ll-junior-ujra-osszejott-menyaszonnyaval-kortvelyessy-kingaval.htmlÖsszeszámolni sem tudjuk már, hogy L.L. Junior és szerelme, Körtvélyessy Kinga hányszor szakítottak és jöttek össze újra, de most úgy tűnik, ismét szent a béke. TV + SztárokOrigoVastag Csaba egy vicces fotóval cáfolta eljegyzésének híréthttp://www.life.hu/sztarok/20180802-vastag-csaba-vicces-fotoval-cafolta-eljegyzesenek-hiret.htmlVastag Csaba egy vicces bejegyzéssel cáfolja eljegyzését Görgényi Fruzsinával. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy néz ki Pártos Csilla új párja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-igy-nez-ki-partos-csilla-uj-parja.htmlPártos Csilla válása után sokáig volt egyedül, de végre rátalált a szerelem, és most először közös képet is láthatunk róluk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.