Saját játékáról készített horrorvideót a kétgyermekes édesanya

baba horror játékbaba játék internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben horrorisztikusnak tartják azt a videót, melyet egy brit nő készített régi gyermekjátékáról. A videót már több mint ötezren látták. 

"Égesd el és soha többé ne beszélj róla" - tanácsolta az egyik kommentelő annak a nőnek, aki megtalálta régi babáját, és egy videót készített róla.

A kétgyermekes édesanyja és férje Alan az USA-ból költöztek haza Yorkshire-be, ahol a nő megtalálta a 43 éve elfeledett gyermekkori babáját - írja a The Sun. Készítettek is róla egy videót, hogy bemutassák, a baba mennyi érzelmet tud kifejezni arcával, amikor a kezét tekergetik. Ám a kommentelők nem aranyosnak, inkább félelmetesnek és horrorisztikusnak találták.

A videót már több mint ötezren látták, és több mint ezren kommentelték. Szerinted is rémísztő?

Az angol férfi, Thomas Bell egy lakatlan szigetre költöztette családját: 30 éven át éltek otthttp://www.life.hu/news/20180803-az-angol-ferfi-thomas-bell-egy-lakatlan-szigetre-koltoztette-csaladjat-30-even-at-eltek-ott.htmlEgy 19. századi angol férfi fogta magát, és elköltözött családjával együtt egy lakatlan szigetre a Csendes-óceánon, ahol 30 évig éltek magányosan. News--Tudósok titokzatos rádiójeleket észleltek a távoli űrbőlhttp://www.life.hu/news/20180803-tudosok-titokzatos-radiojeleket-eszleltek-a-tavoli-urbol.htmlA legmodernebb kanadai CHIME teleszkóp fogta be azt a rádiójelet, mely egy messzi-messzi galaxisból érkezett. A tudósok egyelőre értetlenül állnak az eset előtt, többféle forrás is lehet az eredete. NewsOrigoNémeth Lajos elárulta, meddig tart még a nagy meleghttp://www.life.hu/news/20180803-nemeth-lajos-elarulta-meddig-tart-meg-a-nagy-meleg.htmlNémeth Lajos elárulta, meddig tart még a nagy meleg. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoA Facebookon tér vissza a retró játék, a Snakehttp://www.life.hu/news/20180803-a-facebookon-ter-vissza-a-retro-jatek-a-snake.htmlKi ne emlékezne a 90-es évek kedvelt játékára, a Snake-re? A tekergőző kígyó most a Facebookon tér vissza, csak egy kicsit másként... NewsOrigoMegdőlt a legforróbb hónap világrekordja az amerikai Halál-völgybenhttp://www.life.hu/news/20180803-megdolt-a-legforrobb-honap-vilagrekordja-az-amerikai-halalvolgyben.htmlMegdőlt a legforróbb hónap világrekordja a kaliforniai Halál-völgyben, ahol júliusban 42,28 Celsius-fokos napi átlaghőmérsékletet mértek - közölte az amerikai meteorológiai szolgálat Las Vegas-i irodája.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.