Hatalmas mellei miatt nem tud metrózni a londoni Nadia Sofia Nahir

Forrás: NORTHFOTO -
mell plasztika London metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas melleket csináltatott magának a 24 éves Nadia Sofia Nahir, akkorákat, hogy már a metróra sem tud felszállni miattuk, de még nagyobbat akar.

A mindennapi feladatok elvégzésében is akadályozzák a 24 éves londoni Nadia Sofia Nahirt hatalmasra műttetett mellei, de még nagyobbakat akar. Eddig összesen több mint 5 millió forintnak megfelelő összeget költött műtétekre, és még nincs vége. Ugyan már a metróra sem tud felszállni méretes keblei miatt, és hason sem tud aludni, ő elégedett, így érzi magát nőisenek. Példaképe Kim Kardashian, hozzá akar hasonlítani, így természetesen nemcsak a keblei miatt feküdt már kés alá, és még csak félúton jár az átalakulásban.

Hatalmas mellei miatt nem tud metrózni Forrás: NORTHFOTO
Ez a 8 legstresszesebb munka, némelyik nagyon veszélyeshttp://www.life.hu/news/20180806-ez-a-8-legstresszesebb-munka-nemelyik-nagyon-veszelyes.htmlBizonyára mindenki stresszesnek éli meg a saját foglalkozását, ám most kiderül, kik azok, akiknek a leginkább van okuk panaszra. Ez a 8 legstresszesebb munka. NewsOrigoIdőjárás: az év eddigi legmelegebb hete jönhttp://www.life.hu/news/20180806-idojaras-az-ev-eddigi-legmelegebb-hete-jon.htmlFolytatódik a nagy meleg, ez a hét sem hoz enyhülést, sőt, még nagyobb lesz a forróság.News--A meggyilkolt családsegítő, Sz. Mária apja magát vádoljahttp://www.life.hu/news/20180806-a-meggyilkolt-csaladsegito-sz-maria-apja-magat-vadolja.htmlZsinórral fojtogatta saját otthonában a kapuvári családsegítőt volt szerelme. Mire a nő édesapja hazaért, már eszméletlen állapotban volt, később pedig meghalt a kórházban. Az apa magát is hibáztatja. NewsOrigoÖsszeomlott a börtönben a VV Fanni-ügy gyanúsítottja, B. László: ezérthttp://www.life.hu/news/20180806-osszeomlott-a-bortonben-a-vv-fanniugy-gyanusitottja-b-laszlo-ezert.htmlPár év börtönre már felkészült B. László, akit Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolnak, azonban a hír, hogy gyilkossággal vádolják, nagyon megviselte. Összeomlott attól, hogy évtizedeket is a rács mögött tölthet.News--Levágta lábáról a nyomkövetőt a Dózsa György úti gázolóhttp://www.life.hu/news/20180806-levagta-labarol-a-nyomkovetot-a-dozs-gyorgy-uti-gazolo.htmlMegszabadulhatott nyomkövetőjétől M. Richárd, a Dózsa György úti gázoló - igaz csak rövid időre. News--Időjárás: sosem látott hőség zúdul Európárahttp://www.life.hu/news/20180806-idojaras-sosem-latott-hoseg-zudul-europara.htmlSoha nem látott hőség jöhet, akár 50 fokos extrém meleg is lehet Dél-Spanyolországban, ott már halálos áldozata is van a hőségnek. Ezzel pedig az európai melegrekord is megdőlhet. De nemcsak a déli országokban, hanem egész Európában tombol a kánikula. Több helyen a szárazság és a forróság miatt felkészültek bozóttüzekre is. A városokban akkora a forróság, hogy szinte lehetetlen enyhülést találni.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.