Időjárás: sosem látott hőség zúdul Európára

időjárás hőség áldozat Európa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem látott hőség jöhet, akár 50 fokos extrém meleg is lehet Dél-Spanyolországban, ott már halálos áldozata is van a hőségnek. Ezzel pedig az európai melegrekord is megdőlhet. De nemcsak a déli országokban, hanem egész Európában tombol a kánikula. Több helyen a szárazság és a forróság miatt felkészültek bozóttüzekre is. A városokban akkora a forróság, hogy szinte lehetetlen enyhülést találni.

Angelina Jolie válóperes ügyvédje, Laura Wasser besokallthttp://www.life.hu/csalad/20180805--angelina-jolie-valoperes-ugyvedje-laura-wasser-besokallt-a-szinesznotol.htmlNincs esély arra, hogy békében váljon külön Angelina Jolie és Brad Pitt. A színésznő mindent bevet annak érdekében, hogy Pittet kiszorítsa a gyermekek életéből. Ügyvédje, Laura Wasser is úgy látja, jobb, ha nem képviseli tovább Angelinát: ugyanis nem akar részt venni a gyűlöletkampányban. Család--Így érzi magát most a férfi, aki levágatta a péniszét (18+)http://www.life.hu/intim/20180805-igy-erzi-magat-most-a-ferfi-aki-levagatta-a-peniszet.htmlA Gelding nevet használó férfi jó ideje herék és pénisz nélkül éli az életét. Elmesélte, miért érzi így magát jobban a bőrében. IntimOrigoÍgy alakul a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20180805-igy-alakul-a-jovo-het-idojarasa-zaporok-kanikula.htmlOrigoNem éppen hízelgő hangnemben beszélt édesanyjáról Weisz Fannihttp://www.life.hu/csalad/20180805-nem-eppen-hizelgo-hangnemben-beszelt-edesanyjarol-weisz-fanni-modell.htmlDúl a harc Weisz Fanni és édesanyja között. Az asszony félti a lányát, nem kedveli annak vőlegényét, a modell pedig teljes mellszélességgel kiáll párja mellett. A rajongók többnyire megértik Fannit, de többen azt javasolják neki: béküljenek ki. Család--Félmeztelen képen Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-felmeztelen-kepen-madai-vivien-musorvezeto.htmlMádai Vivien dögös képet osztott meg követőivel az Instagramon. A műsorvezetőnő éppen a Balatonon nyaral, ott fotózták le. TV + Sztárok--Csukás István: "Nyitottnak kell lenni a szex terén is"http://www.life.hu/intim/20180805-csukas-istvan-nyitottnak-kell-lenni-a-szex-teren-is.htmlCsak kevesen tudják, hogy Csukás Istvánnak van egy erotikus tartalmú verseskötete is. Intim--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.