Őrizetbe vették a nőt, aki Placido Domingóval terrorizálta a szomszédait

vita szomszéd zene rendőrség Placido Domingo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlan módszert talált ki egy párkányi asszony a szomszédai bosszantására. Éveken keresztül Placido Domingo áriáit kellett hallgatnia a körülötte élőknek. 

A Párkányban élő N. Éva egy napon úgy kelt fel ágyából, hogy ő most nagyon megbünteti a szomszédait. Nem tudni, hogy meddig gondolkodott a tökéletes módszeren, ám az vitathatatlan, hogy hatásos eszközt választott. Minden egyes nap Placido Domingo áriáit bömböltette, hogy ezt hallhassák a körülötte élőket.

Placido Domingo biztos nem gondolja, hogy erre használják a zenéjét Fotó: Mudra László - Origo

A Bors azt írja, hogy N. Éva 16 éven keresztül művelte ezt, a szomszédok pedig már tüntetéseket is szerveztek. Ám úgy tűnik, hogy a zene hangereje nem volt szabálysértő, mindössze fülsértő, így végül nem emiatt tartóztatták le a nőt augusztus 6-án, hanem azért, mert életveszélyesen megfenyegette egyik szomszédját.

A szomszédai egyébként már olyannyira el voltak keseredve, hogy már azzal is elégedettek lettek volna, ha legalább a lejátszási listán változtat valamelyest, de nem tette. Egy alkalommal a szlovák Legfelsőbb Bíróság is kötelezte a zene kikapcsolására, de ez nem különösebben érdekelte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.