Hosszú Katinka Európa-bajnok lett 200 méter vegyesen

úszás Európa-bajnok Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka óriási hajrával szerezte meg az Európa-bajnoki címet 200 méter vegyesen a glasgow-i úszó-Eb-n.

Hosszú Katinka ismét bizonyított, immár 14-szeres Európa-bajnok, de legutóbbi győzelme, a szerda este Glasgow-ban 200 méter vegyesen aratott sikerével szerzett aranyérem különleges helyet foglal el a szívében.

Hosszú Katinka a glasgow-i úszó Európa-bajnokságon Forrás: MTI/AP/Darko Bandic

"Számomra ez nem csak egy Európa-bajnoki cím, ez jelképezi az idei év nehézségeit és küzdelmeit" – árulta el az MTI tudósítójának Hosszú. Ő az első női úszó, aki Európa-bajnokságon négyszer védte meg címét. "Megvan bennem a tűz, nem veszett el. Idén sok erre irányuló kérdést kaptam, de úgy gondolom, ma sikerült bebizonyítanom, hogy tudok küzdeni, ugyanakkor nem akarom magam úgy érezni, mint most az utolsó tíz méteren" – mondta Katinka, aki nagyot harcolt a hajrában.

Barlangban tartott 15 évig egy fiatal lányt a helyi sámánhttp://www.life.hu/news/20180808-barlangban-tartott-15-evig-egy-fiatal-lanyt-a-helyi-saman.htmlEgy indonéziai sámán 15 évig tartott fogva egy lányt egy barlangban. Most megtalálták, a férfit akár 15 évet is kaphat tettéért. NewsOrigoIdőjárás: szombatra pár fokot visszaesik a hőmérséklethttp://www.life.hu/news/20180808-idojaras-szombatra-par-fokot-visszaesik-a-homerseklet.htmlJó hír azoknak, akiknek már elegük van a kánikulából: az időjárási előrejelzések szerint szombatra érkezhet pár fokos enyhülés. News--Szamár-zebra szerelemgyerek születetthttp://www.life.hu/news/20180808-szamar-zebra-szerelemgyerek-szuletett.htmlSzamár-zebra szerelemgyerek született a Magyar Nemzeti Cirkuszban. NewsOrigoA mormon lány, Courtney megcsalási tesztnek vetette alá barátját: nem volt boldog a végeredménytőlhttp://www.life.hu/news/20180808-a-mormon-lany-courtney-megcsalasi-tesztnek-vetette-ala-baratjat.htmlCourtney nem volt biztos barátja hűségében, ezért egy csodálatosan dekoratív nővel teszteltette le. Nem volt boldog a végeredménytől. News--Kiderült, ki az a férfi, aki le akarta szúrni Pásztor Annáthttp://www.life.hu/news/20180808-kiderult-ki-az-a-ferfi-aki-le-akarta-szurni-pasztor-annat.htmlElőzetesben van Pásztor Anna zaklatója, aki késsel akarta megtámadni az énekesnőt a hétvégi koncertjén. A Bors kiderítette, ki ez a férfi, és miért tette ilyent. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoHőség: első- és másodfokú figyelmeztetéseket adtak kihttp://www.life.hu/news/20180808-hoseg-elso-es-masodfoku-figyelmezteteseket-adtak-ki-idojaras.htmlA tartós hőség miatt az egész országban első- és másodfokú figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.