Rákos megbetegedésben halt meg a profi golfozó, Jarrod Lyle

Forrás: Thinkstock -
Jarrod Lyle halál rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mát kétszer legyőzte a leukémiát Jarrod Lyle profi golfozó, ám harmadjára már nem tudta felvenni a harcot. 36 évesen távozott az élők sorából. 

Jarrod Lyle családja körében távozott az élők sorából, mindössze 36 évesen. A profi golfozót a leukémia győzte le, ezzel a betegséggel már nem először találkozott élete során. 1998-ban diagnosztizálták nála, ám akkor sikerült felülkerekednie rajta, majd 2012-ben ismét visszatért, de ekkor még le tudta győzni.

Harmadjára azonban már nem sikerült. A szörnyű hírt felesége tudatta a rajongókkal és a barátokkal. Jarrod Lyle két kislányt hagyott hátra.

Országszerte intenzív esőzések várhatók szombatonhttp://www.life.hu/news/20180811-orszagszerte-intenziv-esozesek-varhatok-szombaton-lehul-a-levego.htmlOrszágszerte felhőszakadásra, heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat szombaton.News--Videó a floridai iskolai lövöldöző összeomlása: testvére vállán zokogott, miután beismerte tettéthttp://www.life.hu/news/20180810-video-a-floridai-iskolai-lovoldozo-osszeomlasa-testvere-vallan-zokogott-miutan-beismerte-tettet.htmlA floridai iskolai lövöldözés elkövetője 12 órás kihallgatás után vallotta be tettét. Utána mehetett be hozzá testvére, az ő vállán zokogott a gyilkos. News--Őrizetbe vették a nőt, aki Placido Domingóval terrorizálta a szomszédaithttp://www.life.hu/news/20180807-orizetbe-vettek-a-not-aki-placido-domingoval-terrorizalta-a-szomszedait.htmlSzokatlan módszert talált ki egy párkányi asszony a szomszédai bosszantására. Éveken keresztül Placido Domingo áriáit kellett hallgatnia a körülötte élőknek. NewsÍgy vészeli át a hőhullámot Európa: fotókhttp://www.life.hu/news/20180809-igy-veszeli-at-a-hohullamot-europa.htmlNem csak idehaza van meleg, Európa többi országában is kijutott a jóból, van, ahol még ennél is nagyobb a hőség. News--Barlangban tartott 15 évig egy fiatal lányt a helyi sámánhttp://www.life.hu/news/20180808-barlangban-tartott-15-evig-egy-fiatal-lanyt-a-helyi-saman.htmlEgy indonéziai sámán 15 évig tartott fogva egy lányt egy barlangban. Most megtalálták, a férfit akár 15 évet is kaphat tettéért. NewsOrigoSzerelme mellé bújt a 15 éves lány, amikor a fiút lekapcsolták a lélegeztetőrőlhttp://www.life.hu/news/20180808-szerelme-melle-bujt-a-15-eves-lany-amikor-a-fiut-lekapcsoltak-a-lelegeztetorol.htmlMindössze 16 éves volt Blake Ward, aki nyaralás közben szenvedett balesetet. Kórházba szállították, ám felébreszteni már nem tudták, végül lekapcsolták a lélegeztetőről. 15 éves szerelme mellébújt, hogy vele legyen az utolsó szívdobbanásokkor. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.