Időjárás: napsütés és zápor, zivatar is jöhet a héten

Forrás: Turista Magazin / Facebook.com / Kisoroszi szigetcsúcs -
zivatar napsütés kánikula időjárás Nyár zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Záporokra, zivatarokra, szélre, de kánikulára is számíthatunk ezen a héten. Érdemes lesz naptejet és esernyőt is eltenni, ha kirándulni készülünk. 

Sok napsütésre, kevés gomolyfelhőre számíthatunk hétfőn. Csapadékra kicsi az esély, országosan 30-35 fok várható - írja a Köpönyeg.hu.

Kedden erőteljes gomolyelhő-képződésre, és főleg a délutáni órákban többfelé záporra, zivatarra lehet számítani, északon felhőszakadás, jégeső is kialakulhat. Az északnyugati szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik, 28 és 34 fok közötti értékeket mérhetünk.

Strandidő és eső is várható a héten Forrás: Turista Magazin / Facebook.com / Kisoroszi szigetcsúcs

Csökken a felhőzet szerdán, de keleten még előfordulhat csapadék. Az északnyugati szél élénk marad, kissé felfrissül a levegő, 27-32 fok ígérkezik.

Csütörtökön és pénteken többórás napsütésre van kilátás, frissítő zivatar csak néhol törhet ki. A csúcsérték 31 fok körül alakul.

Szombaton elszórtan alakul ki zápor, zivatar, vasárnap már nem valószínű csapadék. Az északnyugati szél végig élénk lesz. Marad a meleg idő: 30 fok körüli értékeket mérhetünk.

A Kossuth-díjas színész, Szabó Sándor unokáját ölték meg New Yorkbanhttp://www.life.hu/news/20180813-a-kossuth-dijas-szinesz-szabo-sandor-unokajat-oltek-meg-new-yorkban.htmlA Kossuth-díjas színész, a néhai Szabó Sándor unokáját ölték meg a múlt héten New Yorkban. News--Kánikula, zápor, zivatar: így alakul a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20180812-kanikula-zapor-zivatar-igy-alakul-a-jovo-het-idojarasa-elorejelzes.htmlNem fogunk fázni a jövő héten sem. News--Meggyilkoltak egy férfit a Pest megyei lecsófesztiválonhttp://www.life.hu/news/20180812-meggyilkoltak-egy-ferfit-a-pest-megyei-lecsofesztivalon-kavan.htmlEmberöléssé fajult egy vita szombat este Káván, a helyi lecsófesztiválon.News--Újabb felmelegedés jön, 35 fok is lehet vasárnaphttp://www.life.hu/news/20180812-ujabb-felmelegedes-jon-35-fok-is-lehet-vasarnap-idojaras.htmlVasárnaptól újabb melegedési ciklus veszi kezdetét, amely várhatóan hétfőn és kedden tetőzik hazánkban, a csúcshőmérséklet helyenként ismét eléri a 35 fokot.News--Hidegfront után vasárnap újra felforrósodik a levegőhttp://www.life.hu/news/20180811-ilyen-idore-szamithatsz-vasarnap-idojaras.htmlÉlvezzük ki a lehűlést! News--Rákos megbetegedésben halt meg a profi golfozó, Jarrod Lylehttp://www.life.hu/news/20180811-rakos-megbetegedesben-halt-meg-a-profi-golfozo-jarrod-lyle.htmlMát kétszer legyőzte a leukémiát Jarrod Lyle profi golfozó, ám harmadjára már nem tudta felvenni a harcot. 36 évesen távozott az élők sorából. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.