Leszakadt egy autópályahíd Olaszországban, Genova közelében

autópálya leszakadt Olaszország híd Genova
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olaszországban, Genova közelében omlott össze egy autópályahíd: több tucat halott lehet. 

Szörnyű tragédia történt Olaszországban: a Genovát és Ventimigliát összekötő autópályahíd egy része leszakadt kedd délelőtt. A balesetnek több tucat halottja lehet. Erről számolt be legalábbis a Telegraph. A hírek szerint az autópályából körülbelül egy 200 méteres szakasz szakadhatott le, és zuhant 90 méteres mélységbe 8-10 autóval együtt.

Leszakadt az autópályahíd egy része Olaszorszgában Forrás: AFP/Paola Pirrera

A mentést megkezdték, a helyszínen vannak a tűzoltók a mentők és a rendőrök is. A szemtanúk apokaliptikus jelenetnek nevezték a híd összeomlását, amely az 1960-as években épült.

A legfrissebb jelentések szerint 35-re emelkedett a genovai hídomlás halálos áldozatainak a száma. Mindezt a mentésben résztvevő tűzoltók közölték kedden délután. Sok a súlyos sérült is.

Angelo Borrelli, az olasz polgári védelmi hivatal elnöke Rómában a sajtónak azt mondta, hogy 30-35 személygépkocsi és három teherautó zuhanhatott a 45 méteres mélységbe. Borrelli nem tudta megerősíteni azt az értesülést, miszerint villám csapott a hídba, mielőtt leszakadt annak 80 méteres, középső szakasza. Az ugyanakkor tény, hogy felhőszakadás idején történt a tragédia.

Sziget Fesztivál 2018: drogárusokat fogtak el a rendőrökhttp://www.life.hu/news/20180814-sziget-fesztival-2018-drogarusokat-fogtak-el-a-rendorok.htmlHárom magyar drogárust füleltek le a nyomozók a Sziget fesztiválon - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden a rendőrség honlapján. Elfogtak két holland férfit is, akiknél drogot találtak. News--Időjárás: másodfokú figyelmeztetések heves zivatar veszélye miatthttp://www.life.hu/news/20180814-idojaras-masodfoku-figyelmeztetesek-heves-zivatar-veszelye-miatt.htmlA várható heves zivatarok veszélye miatt négy megyére és a fővárosra másodfokú figyelmeztetést adtak ki keddre. Emellett számos megyére a zivatarok, felhőszakadás veszélye miatt elsőfokú figyelmeztetést adtak ki, míg néhány megyében a hőség miatt is figyelmeztetnek. News--Meztelen nő zaklatta a járókelőket a Balhánhttp://www.life.hu/news/20180814-meztelen-no-zaklatta-a-jarokeloket-a-balhan.htmlA szokatlan esetről a Blikk egyik olvasója küldött képet a szerkesztőségbe. NewsOrigoMeztelen férfit videóztak az autómosóban (18+)http://www.life.hu/news/20180813-meztelen-ferfit-videoztak-az-automosoban.htmlElképesztő jelenetnek volt szemtanúja egy autós Új-Zélandon: egy autómosóban egy pucér férfi feküdt a forgókefe alá. NewsOrigoKánikula, zápor, zivatar: így alakul a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20180812-kanikula-zapor-zivatar-igy-alakul-a-jovo-het-idojarasa-elorejelzes.htmlNem fogunk fázni a jövő héten sem. News--Rákos megbetegedésben halt meg a profi golfozó, Jarrod Lylehttp://www.life.hu/news/20180811-rakos-megbetegedesben-halt-meg-a-profi-golfozo-jarrod-lyle.htmlMát kétszer legyőzte a leukémiát Jarrod Lyle profi golfozó, ám harmadjára már nem tudta felvenni a harcot. 36 évesen távozott az élők sorából. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.