Meztelen nő zaklatta a járókelőket a Blahán

meztelen járókelő Blaha Lujza tér zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szokatlan esetről a Blikk egyik olvasója küldött képet a szerkesztőségbe.

Vasárnap délután 17 óra körül jelent meg az a nő a Balah Lujza téren, aki a felfordulást okozta. A szemtanú elmondása szerint az asszony szépen lassan leveletkőzött, majd elkezdte megszólítgatni a járókelőket. Az nem derült ki, hogy mivel zaklatta őket. A fotót itt nézheted meg.

Hugh Craggs angliai kalandor 94 éves palackpostáját találta meg egy torontói diák http://www.life.hu/news/20180814-hugh-craggs-angliai-kalandor-94-eves-palackpostajat-talalta-meg-egy-torontoi-diak.htmlEgy kanadai diák különös palackot talált a Galápagos-szigetek egyik öblében, amely egy üzenetet rejtett. A 94 éves levél feladója után kezdett el nyomozni a tanuló, és feltárult előtte egy igazi kalandor életútja. NewsOrigoMeztelen férfit videóztak az autómosóban (18+)http://www.life.hu/news/20180813-meztelen-ferfit-videoztak-az-automosoban.htmlElképesztő jelenetnek volt szemtanúja egy autós Új-Zélandon: egy autómosóban egy pucér férfi feküdt a forgókefe alá. NewsOrigoMeztelenre vetkőzött a norvég politikus, mert túl sok a turistahttp://www.life.hu/news/20180813-meztelenre-vetkozott-a-norveg-politikus-mert-tul-sok-a-turista.htmlSvein Ingvald Opdal norvég politikus úgy érzi, hogy túl sok turistákat szállító tengerjáró hajó halad el a háza előtt. Egyik nap úgy döntött, ledobja ruháit és így tiltakozik a rengeteg hajó ellen. NewsThinkstockKutatók vették észre: halott kicsinye tetemét tolja maga előtt a gyilkos bálnahttp://www.life.hu/news/20180813-kutatok-vettek-eszre-halott-kicsinye-tetemet-tolja-maga-elott-a-gyilkos-balna.htmlAz Olympic-félsziget közelében lettek figyelmesek kutatók egy Tahlequah vagy J35 néven nyilvántarott gyilkos bálnára, amely hallott borját tolja maga előtt a vízben. Szívszorító képeken mutatják meg az állat gyászát. NewsIskolásként gyerekgyilkos követte a magyar férfit, Pétert: évekkel később jött rá, ki is volt azhttp://www.life.hu/news/20180813-iskolaskent-gyerekgyilkos-kovette-a-magyar-ferfit-petert.htmlA magyar férfit, Pétert 40 évvel ezelőtt követte hazáig egy gyerekgyilkos, de csak felnőttként, a tévéből tudta meg, mekkora veszélyben is volt valójában. NewsThinkstockMeggyilkoltak egy férfit a Pest megyei lecsófesztiválonhttp://www.life.hu/news/20180812-meggyilkoltak-egy-ferfit-a-pest-megyei-lecsofesztivalon-kavan.htmlEmberöléssé fajult egy vita szombat este Káván, a helyi lecsófesztiválon.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.