A kétéves indonéz kisfiú, Rapi Ananda Pamungkas napi 40 szál cigit szív el

Indonézia cigi gyerek dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétéves indonéz Rapi Ananda Pamungkas napi 40 szál cigarettát szív el, amit a szülei vásárolnak neki. A kisfiú dühöngeni kezd, ha nem kapja meg a napi adagját.

Először csak a csikkeket szedegette fel édesanyja bódéja mellett a kétéves Rapi Ananda Pamungkas, de hamar elkezdte zaklatni a járókelőket cigiért. A felnőttek kezdetben mulatságosnak tartották a kisfiú követelését, és adtak neki cigit, miközben nevettek azon, hogy rágyújt, de később Rapi egyre agresszívebb lett, és dührohamot kapott, ha valaki megtagadta tőle a cigarettát.

A kisfiú mára napi két doboz cigarettát szív el, amit édesanyja vásárol neki. „A gyerekem cigizik, miközben kávét iszik és sütizik. Két hónapja már, hogy mindennap dohányzik. Ha nem adok neki, akkor megvadul" – mondta a fiú édesanyja. Hozzátette, ha nem kap, akkor nem alszik és egész nap sír. A szülők azt mondták, elviszik gyermeküket egy orvoshoz, aki segít neki leszokni.

Már évek óta téma volt az olasz híd túlterheltségehttp://www.life.hu/news/20180815-mar-evek-ota-tema-volt-az-olasz-hid-tulterheltsege.htmlHarmincnál is több ember hunyt el a genovai híd összeomlásának következtében, de nem ért mindenkit váratlanul ez a katasztrófa: van, aki előre megjósolta, hogy be fog következni. News--Az olasz kapus, Davide Capello a genovai hídomlás egyik túlélőjehttp://www.life.hu/news/20180815-davide-capello-az-olasz-kapus-a-genovai-hidomlas-egyik-tuleloje.htmlElképesztő szerencsével, ép bőrrel megúszta a genovai hídomlást az olasz labdarúgókapus, Davide Capello, aki 30 métert zuhant autójával. News--Egy magyar férfi, Beke Szabolcs naponta kétszer haladt át a leszakadt genovai hídonhttp://www.life.hu/news/20180815-egy-magyar-ferfi-beke-szabolcs-naponta-ketszer-haladt-at-a-leszakadt-genovai-hidon.htmlAz A10 autópálya hídja szakadt le tegnap Olaszországban, több tucat ember halálát okozva. Egy magyar férfi naponta közlekedett azon a hídon, de a tragédia napján hatalmas szerencséje volt: ennek köszönheti az életét. News--Genovai hídomlás: a katasztrófamentők egész éjjel kutattak esetleges túlélők utánhttp://www.life.hu/news/20180815-genovai-hidomlas-a-katasztrofamentok-egesz-ejjel-kutattak-esetleges-tulelok-utan.htmlTöbb száz katasztrófamentő egész éjjel kutatott esetleges túlélők után a genovai hídomlás helyszínén, és csütörtökön napközben is folytatják a munkát. A rendőrökkel és mentőkkel együtt mintegy ezren dolgoznak ott.News--Sziget 2018: így csapott le a vihar a fesztiválozókrahttp://www.life.hu/news/20180814-sziget-2018-igy-csapott-le-a-vihar-a-fesztivalozokra.htmlA Balaton után a fővárost is elérte a tomboló vihar, ez pedig biztosan a Szigeten bulizókat bosszantotta a legjobban. Az emberek menekültek, a szél pedig szépen szétpakolt a fesztivál területén.NewsOrigoMegdöbbentek a nővérek, amikor elolvasták szüleik szerelmes leveleithttp://www.life.hu/news/20180814-megdobbentek-a-noverek-amikor-elolvastak-szuleik-szerelmes-levelet.htmlHárom lánytestvér megtalálta az elhunyt szülők évekkel ezelőtt írt szerelmes leveleit. Felbontották, és igen meglepő dolgokat olvastak bennük... NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.