Egy magyar férfi, Beke Szabolcs naponta kétszer haladt át a leszakadt genovai hídon

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Luca Zennaro -
autópálya leszakadt magyar híd viadukt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az A10 autópálya hídja szakadt le tegnap Olaszországban, több tucat ember halálát okozva. Egy magyar férfi naponta közlekedett azon a hídon, de a tragédia napján hatalmas szerencséje volt: ennek köszönheti az életét. 

Egy hirtelen feltámadt vihar után szakadt le az A10-es autópálya hídjának egy szakasza, legalább 35 ember halálát okozva. Magyar áldozatról egyelőre nem tudnak, ez talán a szerencsének is köszönhető. Beke Szabolcs Olaszországban él, és mindennap azon a hídon jár dolgozni, de a tragédia napján nem kellett bemennie. A főnökei szóltak neki, hogy mivel egyedül lenne bent a munkahelyén, maradjon otthon: ennek köszönheti az életét.

Genova, 2018. augusztus 14. Az A10-es autópálya leszakadt hídjának egy része Genova közelében 2018. augusztus 14-én. A balesetnek több tucat halottja van. Forrás: MTI/EPA/ANSA/Luca Zennaro

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.