Különös szőrös lényt mosott partra a víz Oroszországban

Oroszország bálna tudós lény mamut
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kamcsatka-félszigetnél mosott partra a víz egy különös lényt, melyről a helyiek nem tudták megállíptani, hogy micsoda. Szemét sem találták meg, az állat nagy szőre miatt arra tippeltek, hogy talán egy mamut olvadhatott ki a nyári időszakban. 

Többen egy nyári meleg miatt kiolvadt mamutnak vélték azt a fehér, szőrös lényt, amelyet a Kamcsatka-félszigeten, Pakhachi falu közelében mosott partra a víz. Volt, aki egy hatalmas szőrös poliphoz hasonlította. A The Siberien Times cikkét a Mirrorszemlézte.

A lényt dúsan borítja a szőrzet, sem a szemeit, sem pedig a szájnyílását nem sikerült megtalálniuk. A tudósok úgy vélik, hogy egy bálnához tartozhat, ám hangsúlyozzák, hogy nem egy bálnát találtak, csupán csak annak egy részét. Svetlana Dyadenko helyi lakos szerint annyira nehéz volt az állat, hogy a helyiek meg sem tudták mozdítani. Egyelőre még mindig rejtély, hogy pontosan mi lehet a különös teremtmény.

Ha szeretnéd megnézni az állatról készült videót, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.