14 éve lett öngyilkos a magyar színész, Láng József fia

Forrás: Thinkstock -
Láng József öngyilkos gyász öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 84 éves Láng József még tizennégy évvel a tragédia után is képtelen feldolgozni gyermeke elvesztését: öngyilkos lett a fia.

"Attila rossz társaságba keveredett, a kábítószer rabja lett, amiből nem tudott kigyógyulni, és levetette magát a tizedikről. Egy gyermek elvesztése a szülő számára akkora fájdalom, amit azt mondják, képtelenség ép ésszel túlélni. Így is van, mi mégis itt vagyunk, létezünk, persze ez már nem az az élet, mint ami azelőtt volt. Ideggyógyásztól pszichiáterig mindenféle szakemberhez jártunk, de hiába, a gyerekünk lépésére nem találtunk gyógyírt" - mesélte a Storynak a színész.

"Szeptember 13-án lesz tizennégy éve, hogy elment, ez az időszak maga a pokol. Ma is fuldokló sírás közepette megyek ki hozzá a temetőbe. Gyakran feltesszük magunknak a kérdést, vajon mi a bűnünk, hogy a sors ilyen kegyetlenül elbánt velünk? Válasz nincs..." - tette hozzá Láng József.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.