Várható időjárás az ország területére vasárnap estig

Forrás: Cultura Creative/© Cultura, all rights reserved./Philipp Nemenz -
időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár napközben még forróság van, éjszaka érdemes jól átszellőztetni a lakást. 

Szombaton késő estig a gomolyfelhőkből helyenként alakulhat ki zápor, zivatar, majd csökken a felhőzet, és éjszaka nagyrészt derült vagy gyengén felhős idő várható.

Vasárnap túlnyomóan napos idő lesz kevés gomolyfelhővel, és csupán kis eséllyel lehet csapadék. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de vasárnap az északi, északkeleti szél a Tiszántúlon időnként megélénkülhet. Zivatarok környezetében átmeneti szélerősödés előfordulhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 19 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 30 és 33 fok között alakul.

Forrás: Cultura Creative/© Cultura, all rights reserved./Philipp Nemenz

14 éve lett öngyilkos a magyar színész, Láng József fiahttp://www.life.hu/news/20180818-14-eve-lett-ongyilkos-a-magyar-szinesz-lang-jozsef-fia.htmlA 84 éves Láng József még tizennégy évvel a tragédia után is képtelen feldolgozni gyermeke elvesztését: öngyilkos lett a fia.News--Hatalmas tömeg vett részt a genovai hídomlás áldozatainak temetésénhttp://www.life.hu/news/20180818-hatalmas-tomeg-vett-reszt-genovai-hidomlas-aldozatainak-temetesen.htmlKötelesség igazságot szolgáltatni az áldozatoknak - mondta Angelo Bagnasco genovai érsek a hídomlás több áldozatának közös állami temetésén, amelyet a genovai vásártéren tartottak szombaton, több ezer genovai részvételével. News--Kánikula, zápor, zivatar: így alakul a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20180812-kanikula-zapor-zivatar-igy-alakul-a-jovo-het-idojarasa-elorejelzes.htmlNem fogunk fázni a jövő héten sem. News--Így alakul a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20180805-igy-alakul-a-jovo-het-idojarasa-zaporok-kanikula.htmlOrigoMeghalt Barry Chuckle humoristahttp://www.life.hu/news/20180805-meghalt-barry-chuckle-humorista-73-eves-volt.html73 éves korában elhunyt Barry Chuckle legendás humorista, a Chuckle Brothers, azaz Chuckle fivérek egyik tagja. Halálának hírét a menedzsere is megerősítette vasárnap.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.