Ausztráliában eltűnt egy autó az autópályán menet közben: videó

Forrás: Youtube/ ViralHog -
füst eltűnt Ausztrália autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi jelenetnek lehetett szemtanúja egy ausztrál autós egy autópályán. A sofőr gyanútlanul vezetett, amikor az előtte hajtó jármű nyomtalanul eltűnt egy füstfelhőben.

Félelmetes jelenet zajlott egy ausztrál autópályán, melyre egyelőre nincsen magyarázat, szerencsére azonban felvétel készült róla, így lehet találgatni, mi történhetett.

Ausztráliában eltűnt egy autó az autópályán menet közben Forrás: Youtube/ ViralHog

Egy autó fedélzeti kamerája örökítette meg a nem mindennapi pillanatot: a kocsi előtt haladó járműből egyszer csak egy fehér füstfelhő tört elő, majd mire eloszlott, a kocsi nyomtalanul eltűnt. Az jól látható, hogy az útról sehová nem lehetett kanyarodni, így tényleg rejtély, hogy mi történhetett.

Orálisan elégített ki egy magatehetetlen hajléktalant egy férfi Budapesten (18+)http://www.life.hu/news/20180823-oralisan-elegitett-ki-egy-magatehetetlen-hajlektalant-egy-ferfi-budapesten.htmlOrálisan elégített ki egy magatehetetlen hajléktalant egy férfi Budapest X. kerületében. News--Megtépázta Kunmadarast a délutáni viharhttp://www.life.hu/news/20180823-megtepazta-kunmadarast-a-delutani-vihar-idojaras.htmlFákat csavart ki, háztetőkben tett kárt a Kunmadarasra délután lecsapó vihar, személyi sérülés nem történt - tájékoztatta a katasztrófavédelem csütörtökön az MTI-t.NewsOrigoHatalmas aszteroida tart a Föld feléhttp://www.life.hu/news/20180823-hatalmas-aszteroida-tart-a-fold-fele.htmlEgy hatalmas aszteroida tart a Föld felé, amely nagyobb, mint a Szent Pál-székesegyház. NewsOrigoVideó készült egy elzártan élő amazonasi törzs tagjairólhttp://www.life.hu/news/20180823-video-keszult-egy-elzartan-elo-amazonasi-torzs-tagjairol-brazilia.htmlRitka drónfelvétel készült egy brazil őserdő mélyén elzártan élő amazonasi törzsről. NewsOrigoHatalmas vita folyik a Twitteren arról, hogyan kell főzni a rizsthttp://www.life.hu/news/20180823-hatalmas-vita-folyik-a-twitteren-arrol-hogyan-kell-fozni-a-rizst.htmlHatalmas vita robbant ki a Twitteren azzal kapcsolatban, hogyan is kell helyesen főzni a rizst. NewsOrigoVideó készült egy elzártan élő amazonasi törzs tagjairólhttp://www.life.hu/news/20180823-video-keszult-egy-elzartan-elo-amazonasi-torzs-tagjairol-brazilia.htmlRitka drónfelvétel készült egy brazil őserdő mélyén elzártan élő amazonasi törzsről. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.