Előzetes letartóztatásban marad a VV Fanni meggyilkolásával vádolt személy, B. László

Forrás: RTL Sajtóklub -
B. László börtön előzetes letartóztatás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László nem kerül ki a börtönből: meghosszabbították előzetes letartóztatását.

Tavaly novemberben tartóztatták le Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosát, aki jelenleg is előzetes letartóztatásban van, bár beismerő vallomást sem tett, és a holttest sem került elő. Sokan éppen ezért attól tartottak, hogy kiengedik B. Lászlót, ám úgy tűnik, hogy nem fogják.

VV Fanni feltételezett gyilkosát nem engedik ki Forrás: RTL Sajtóklub

A Fővárosi Törvényszék közleményben tudatta, hogy A Budai Központi Kerületi Bíróság ügyészi indítványra ismételten, ezúttal 2018. november 27-ig hosszabbította meg annak a férfinak a letartóztatását, aki a nyomozóhatóság szerint alaposan gyanúsítható egy ismert valóságshow-szereplő megölésével. Azért hosszabbítottak, mert fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye. Az augusztus 22-i végzés ellen az ügyész, a védő és a gyanúsított is egyaránt fellebbezett" – írta meg a 24.hu.

UFO robbanhatott fel a magasban: videóhttp://www.life.hu/news/20180824-ufo-robbanhatott-fel-a-magasban.htmlUFO robbanhatott fel a magasban Törökország felett. Az esetről videó is készült. News--Németh Lajos hétvégi előrejelzése: „Ajtóstul berohan az ősz”http://www.life.hu/news/20180824-nemeth-lajos-hetvegi-elorejelzese-ajtostul-berohan-az-osz.htmlNémeth Lajos elárulta, hétvégén gyakorlatilag beköszönt az ősz. Lesz olyan terület az országban, ahol vasárnap 16-17 fok lesz. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoMegtépázta Kunmadarast a délutáni viharhttp://www.life.hu/news/20180823-megtepazta-kunmadarast-a-delutani-vihar-idojaras.htmlFákat csavart ki, háztetőkben tett kárt a Kunmadarasra délután lecsapó vihar, személyi sérülés nem történt - tájékoztatta a katasztrófavédelem csütörtökön az MTI-t.NewsOrigoHatalmas aszteroida tart a Föld feléhttp://www.life.hu/news/20180823-hatalmas-aszteroida-tart-a-fold-fele.htmlEgy hatalmas aszteroida tart a Föld felé, amely nagyobb, mint a Szent Pál-székesegyház. NewsOrigoVideó készült egy elzártan élő amazonasi törzs tagjairólhttp://www.life.hu/news/20180823-video-keszult-egy-elzartan-elo-amazonasi-torzs-tagjairol-brazilia.htmlRitka drónfelvétel készült egy brazil őserdő mélyén elzártan élő amazonasi törzsről. NewsOrigoHatalmas vita folyik a Twitteren arról, hogyan kell főzni a rizsthttp://www.life.hu/news/20180823-hatalmas-vita-folyik-a-twitteren-arrol-hogyan-kell-fozni-a-rizst.htmlHatalmas vita robbant ki a Twitteren azzal kapcsolatban, hogyan is kell helyesen főzni a rizst. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.