Hivatásos ölelőként keres hatalmas pénzeket az ausztrál Jessica O'Neill

Ausztrália ölelés hivatásos ölelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénzért ölelget a 35 éves ausztrál nő, Jessica O'Neill. Elképesztő összegeket visz haza.

Jessica korábban masszőrként dolgozott. Munkája során azt tapasztalta, hogy ha a kezelések előtt gyengéden megöleli a vendégeit, akkor az ellazítja őket. Mostanra már csak ezt csinálja: hivatásos ölelő lett belőle.

Hivatásos ölelőként keres hatalmas pénzeket az ausztrál Jessica O'Neill Forrás: facebook.com/jessica.oneill.9615


Jessica órabére átszámítva 16 ezer forint, ha valaki a kezelés után kávézni, vagy beszélgetni szeretne vele, annak felára van. Vendégei főleg 30 feletti férfiak, férje mégsem féltékeny, tudja, hogy feleségének ez a munkája, amivel ráadásul nagyon jól is keres. Évente 16 millió forintnak megfelelő összeger keres az öleléssel.

Curtis anyagilag beleroppanhat a szétválásbahttp://www.life.hu/sztarok/20180825-curtis-anyagilag-beleroppanhat-a-szetvalasba-majka.htmlSokat bukhat Curtis azzal, nogy Majka kitette őt a közös zenei formációjukból. Majka biztos lábakon áll a tévézésnek köszönhetően, Curtis azonban sok pénzt veszíthet.TV + SztárokOrigoKiderült, ki Jennifer Aniston új pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20180825-kiderult-ki-jennifer-aniston-uj-pasija-leyon-azubuike.htmlA 49 éves színésznő az edzőjével jött össze. Úgy látszik, a fiatal férfi nem csak Aniston testét, hanem a lelkét is ápolgatja.TV + Sztárok--Nádai Anikó rendezte problémáit gyermeke apjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-nadai-aniko-rendezte-problemait-kisfia-apjaval.htmlNádai Anikó elárulta, sikerült rendezni korábbi problémáikat a gyermeke apjával. Ahogyan ő fogalmaz, kapcsolatuk talán soha nem volt ennyire jó, mint most. TV + SztárokOrigoRipli Zsuzsi lenge fehér ingben szexizik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-ripli-zsuzsi-lenge-feher-ingben-szexizik.htmlSzexi fotót osztott meg magáról A mi kis falunk sztárja, Ripli Zsuzsi. TV + SztárokOrigoMorvai Krisztina kiakadt A mi kis falunk stábjárahttp://www.life.hu/sztarok/20180824-morvai-krisztina-kiakadt-a-mi-kis-falunk-stabjara-pilisszentlelek.htmlMorvai Krisztina kifakadt: szerinte A mi kis falunk forgatásai zavarják Pilisszentlélek mindennapjait. A sorozat producere reagált a vádakra. TV + Sztárok--Puzsér Róbert keményen beszólt Majkának: "nemtelen, aljas módon megszégyenítette és meghurcolta Curtist"http://www.life.hu/sztarok/20180824-puzser-robert-kemenyen-beszolt-majkanak.htmlPuzsér Róbert sem maradt ki a véleménycunamiból, amiért Majka a szegedi SZIN-en árulta el: véget ért szakmai kapcsolata Curtisszel, mert a fiatal rapper nem tudja abahagyni kokain használatát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.