Olaszország havazás időjárás Ausztria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ausztriában és Olaszország északi részén már 30 centiméteres hó esett vasárnap reggelre. Nyár után rögtön tél jön?

Harminc centimétert is meghaladó hó esett ma reggelre az Alpokban, a Tauern-hegységben, de havazott az olasz Dolomitokban is.

A hóesés közlekedési problémákat is okozott reggel. Egyes utak Tirol és Stájerország között járhatatlanná váltak - írta meg az MTI.

Az előrejelzések szerint azonban jövő hétre újra 30 fok fölé kerülhet a hőmérséklet Ausztriában és Tirolban is.

Ausztráliában eltűnt egy autó az autópályán menet közben: videóhttp://www.life.hu/news/20180824-ausztraliaban-eltunt-egy-auto-az-autopalyan-menet-kozben.htmlNem mindennapi jelenetnek lehetett szemtanúja egy ausztrál autós egy autópályán. A sofőr gyanútlanul vezetett, amikor az előtte hajtó jármű nyomtalanul eltűnt egy füstfelhőben. NewsOrigoItt a hideg: durvább lesz a lehűlés, mint gondoltukhttp://www.life.hu/news/20180825-par-ora-es-itt-a-hideg-durvabb-lesz-a-lehules-mint-gondoltuk-idojaras.htmlA kánikula után végre kicsit fellélegezhetünk: a hétvégén lehűl az idő. Sokáig azonban nem marad így!News--Íme, a 6 köldöktípus és jelentésük: sokat elárulnak az emberekrőlhttp://www.life.hu/news/20180825-ime-a-6-koldoktipus-es-jelentesuk-sokat-elarulnak-az-emberekrol.htmlAzt mondják, a szem a lélek tükre, de azért a többi testrészt is nagyon árulkodó tud lenni, még az is, amiről nem gondolnánk: a köldök például sokat elárul az emberekről a The Sun szerint! Íme, a hat típus és jelentésük. NewsOrigoMegbukott a poligráfos vizsgálaton az eltűnt villanyszerelő megölésével gyanúsított É. Imrehttp://www.life.hu/news/20180825-megbukott-a-poligrafos-vizsgalaton-az-eltunt-villanyszerelo-megolesevel-gyanusitott-e-imre.htmlMosonmagyaróvár környékéről több villanyszerelő is eltűnt, a feltételezett gyilkost elfogták a rendőrök. Kiderült, hogy a férfi megbukott a poligráfos vizsgálaton. NewsOrigoNémeth Lajos hétvégi előrejelzése: „Ajtóstul berohan az ősz”http://www.life.hu/news/20180824-nemeth-lajos-hetvegi-elorejelzese-ajtostul-berohan-az-osz.htmlNémeth Lajos elárulta, hétvégén gyakorlatilag beköszönt az ősz. Lesz olyan terület az országban, ahol vasárnap 16-17 fok lesz. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoTuristák gyalázták meg Róma egyik műemlékét: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180822-turistak-gyalaztak-meg-roma-egyik-muemleket.htmlBrit turisták okoztak hatalmas botrányt Rómában: belemásztak az egyik szökőkútba, ahol a nadrágjukat is letolták. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.