Egy férfi állítja: földönkívüliek holtteste fekszik a Marson

Forrás: Shutterstock -
holttest Mars UFO földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nyugdíjas tisztviselő szerint a Mars bolygóról készült fotókon egyértelműen látszik, hogy földönkívüliek holtteste hever ott. Állítja: nem manipulálta a képeket. 

A Kentben élő nyugdíjas tisztviselő, Steve Martin rendszeresen böngészi a Marsról készült felvételeket, most pedig azt állítja, hogy egy földönkívüli holttesteket fedezett fel a képeken.

"Döbbenetes volt" - emlékezett vissza felfedezésére a férfi. A Mirrornak azt is elmonta, hogy semmilyen programmal nem manipulálta a képeket, biztosra véli, hogy UFO-k holttestét találta meg. Elismeri, hogy nem mindenki ért vele egyet, de szerinte igenis lehet élet a Marson.

A férfi szerint egyértelmű, hogy ez egy földönkívüli lény teste Forrás: Steve Martin

Megtalálták a világ második legnagyobb tintahaláthttp://www.life.hu/news/20180827-megtalaltak-a-vilag-masodik-legnagyobb-tintahalat.htmlHatalmas tintahalra bukkantak búvárok Új-Zéland partjainál. Megállapították, hogy ez a második legnagyobb, amit eddig a világon felfedeztek. NewsOrigoEsküvőt szerveztek a hajléktalan párnak: videóhttp://www.life.hu/news/20180827-eskuvot-szerveztek-a-hajlektalan-parnak.htmlFokvárosban esküvőt szerveztek annak a hajléktalan párnak, akik immár 30 éve szeretik egymást. NewsOrigoApa és lánya haltak meg a siófoki motorbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20180827-apa-es-lanya-haltak-meg-a-siofoki-motorbalesetben.htmlValószínűleg nem vette észre a forgalmi torlódás miatt lassító teherautót az a motoros, aki halálos autóbalesetet szenvedett a járművön utazó lányával együtt. NewsMichael Jackson fogadott magyar fia egy húsüzemben dolgozikhttp://www.life.hu/news/20180827-michael-jackson-fogadott-magyar-fia-egy-husuzemben-dolgozik.htmlGyermekként Michael Jackson mentette meg a férfi életét, akinek a sorsa felnőttként sem volt könnyű: kilakoltatástól is tartania kellett, de mára rendezte helyzetét. News--Időjárás: kiderült, milyen lesz a télhttp://www.life.hu/news/20180827-idojaras-kiderult-milyen-lesz-a-tel.htmlElkészült az idei télre vonatkozó előrejelzés, melyből kiderült, számítanunk kell-e nagy fagyokra. News--Időjárás: a nyár utolsó napjaiban ismét melegszik az időhttp://www.life.hu/news/20180827-idojaras-a-nyar-utolso-napjaiban-ismet-melegszik-az-ido.htmlA következő napokban már csak elszórtan várható csapadék. A nyár utolsó napjaiban ismét sok lesz a napsütés, melegszik a levegő, többfelé visszatérnek a 30 Celsius-fok közeli maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet vasárnap juttattak el az MTI-nek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.