Négy méteres szörnyet, óriási kalmárt sodort a partra az áramlat: búvárok találtak a tetemére - fotó

óriáskalmár tetem szörny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
4,5 méter hosszú óriáskalmárt sodort a partra a víz, amire búvárok találtak rá az új-zélandi Wellington közelében.

Egyelőre nem tudni, mitől pusztult ez az óriáskalmár, amit az új-zélandi Wellington közelében egy tengerparton találtak meg a búvárok, akik halászathoz kerestek maguknak megfelelő partszakaszt.

A 4,5 méter hosszú állat nagy ritkaságnak számít, éppen ezért akkora szenzáció, hogy ép tetemet sodort partra az áramlat - számolt be a Bors.

Pár napra visszatért a nyár: már látszik, meddig maradhttp://www.life.hu/news/20180828-par-napra-visszatert-a-nyar-mar-latszik-meddig-marad.htmlPár napig élvezhetjük a napos, meleg időt, pénteken azonban várhatóan újabb hidegfront éri el térségünket. News--1500 dollárt kért az esküvő vendégeitől a menyasszony: végül pórul járthttp://www.life.hu/news/20180828-1500-dollart-kert-az-eskuvo-vendegeitol-a-menyasszony-vegul-porul-jart.htmlÁlomesküvőt szeretett volna egy nő, aki a meghívottjaitól fejenként 1500 dollárt kért. Végül nagyon rosszul járt, még a párjával is szakított...News--Luxusterepjáróval hagyta el a börtönt Eva Rezesováhttp://www.life.hu/news/20180828-luxusterepjaroval-hagyta-el-a-bortont-eva-rezesova.htmlBüntetése kétharmadánál, 6 év után szabadulhatott kedden a halálos balesetet okozó szlovák milliomosnő, Eva Rezesová. Édesanyja és kisebbik lánya luxusterepjáróval jött érte. NewsEsküvőt szerveztek a hajléktalan párnak: videóhttp://www.life.hu/news/20180827-eskuvot-szerveztek-a-hajlektalan-parnak.htmlFokvárosban esküvőt szerveztek annak a hajléktalan párnak, akik immár 30 éve szeretik egymást. NewsOrigoHalálesetek után takarít fel a kétgyermekes anya, Brea Marshallhttp://www.life.hu/news/20180827-halalesetek-utan-takarit-fel-a-ketgyermekes-anya-brea-marshall.htmlBűnügyi helyszíneken vagy egyszerű halálesetek után takarít a kétgyermekes anyuka: beszámolt a legdurvább esetéről. NewsOrigoMichael Jackson fogadott magyar fia egy húsüzemben dolgozikhttp://www.life.hu/news/20180827-michael-jackson-fogadott-magyar-fia-egy-husuzemben-dolgozik.htmlGyermekként Michael Jackson mentette meg a férfi életét, akinek a sorsa felnőttként sem volt könnyű: kilakoltatástól is tartania kellett, de mára rendezte helyzetét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.