Eva Rezesová szabadult, megszólalt áldozata egyik rokona

Forrás: AFP/Isza Ferenc -
Eva Rezesová szabadulás gyász börtön baleset áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Büntetése kétharmadánál feltételesen szabadult a halálos közúti balesetet okozó szlovák milliomosnő, Eva Rezesová. Most megszólalt egyik áldozatának hozzátartozója.

Televízióval a hóna alatt távozott a büntetésvégrehajtási intézetből Eva Rezesová szlovák milliomosnő, aki még 2012-ben okozott halálos közúti balesetet az M3-as autópályán.

A milliomosnőért édesanyja és kisebbik lánya érkezett ugyanolyan típusú luxusterepjáróval, amellyel korábban a belesetet okozta. De nemcsak ez emlékeztette a tragédiára, hanem a helyszín is, hiszen feltehetően az M3-as autópályán szállította haza családja.

Eva Rezesová előzetes letartóztatása idején Forrás: AFP/Isza Ferenc

A Blikk úgy tudja, hogy raboskodása alatt házát eladták, így valószínűleg édesanyjánál él majd. A lap megkereste egyik áldozatának hozzátartozóját, aki elmondta, hogy tudtak Rezesová szabadulásáról.

"Ezzel együtt nem a mi családunk dolga azzal foglalkozni, hogy mi van most ezzel a nővel. Sajnos ami megtörtént, azon már nem tudunk változtatni: együtt kell élnünk a fájdalommal" - mondta a férfi, aki szüleit veszítette el a balesetben.

Rezesová a börtönben mintarabnak bizonyult, megtanult magyarul, egyetlen kihágása sem volt, így büntetése kétharmadánál, 6 év után szabadulhatott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.