Hatalmas a torlódás az M7-esen, 7 jármű ütközött össze

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
mentő Siófok torlódás katasztrófavédelem dugó M7-es autópálya baleset Letenye közlekedés tömegbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét jármű ütközött össze az M7-esen autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 102-es kilométernél csütörtök. Hatalmas torlódásra lehet számítani. 

Három kisbusz, három személyautó és egy kamion ütközött össze csütörtökön az M7-es autópályán Siófok térségében, a Letenye felé vezető oldalon a 102-es kilométernél. A Blikk a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapjára hivatkozva írja, hogy a murvát szállító kamion még a szalagkorlátot is átszakította.

A balesethez a siófoki hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda Letenye felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében, míg Budapest felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják - írja a Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A balesetről és a hatalmas kocsisorról készült képeket ide kattintva nézheted meg.

Dugóra lehet számítani az autópályán (Képünk illusztráció) Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.