Vasárnap is több helyen felhőszakadásra és zivatarra kell számítani

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
eső zivatar hidegfront vihar ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas eső zúdult az országra szombaton, szeptember első napján. De mire számíthatunk most? Vajon visszatér még a nyár? 

A tegnapihoz hasonlóan vasárnap is több helyen felhőszakadásra és zivatarra kell számítani, leginkább a Dunántúlon. Keleten naposabb idő valószínű, csak néhol lehet zápor, zivatar. Többfelé élénk, időnként erős, zivatarok környezetében viharos lesz a szél. Keleten 30-34 fok között alakul a csúcshőmérséklet, a Dunántúlon 22-29 fok valószínű.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapra elsőfokú riasztást adott ki felhőszakadás miatt Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére. A heves zivatar miatt elsőfokú riasztást adtak ki Pest és Bács-Kiskun megyére, míg Baranya, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére másodfokú riasztás lesz érvényben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.