Az eltűnt villanyszerelők ügyének gyanúsítottjának, É. Imrének szomszédja is eltűnt

Forrás: RTL Klub -
szomszéd É. Imre rendőrség eltűnés Mácsik Zoltán nyomozás villanyszerelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább folyik a nyomozás az eltűnt villanyszerelők ügyében, É. Imre gyanúsítottat továbbra sem engedték szabadon. Most az is kiderült, nemcsak a villanyszerelők, de a férfi szomszédja is eltűnt. 

Mi is többször beszámoltunk Mácsik Zoltán villanyszerelő eltűnéséről, akinek megtalálásra családja is szervezett kutatócsapatokat. Nem ő volt az első villanyszerelő, aki Mosonmagyaróvár környékén eltűnt, mindegyik férfit, É. Imréhez kötötték, akit a rendőrség letartóztatott.

Most a Bors azt is kiderítette, hogy a gyanúsított szomszédja, Zsuzsa is eltűnt. A nő egy rozoga házban élt, ami nemrégiben leégett, azóta autójában húzta meg magát, majd nyoma veszett. A Győri Rendőrkapitányság 3 hónappal az eltűnése után adott ki körözést. "A helyiek beszámolója szerint É. Imre rengeteg telket megvásárolt a közelben, amiket egybenyitott. Hatalmas kerítést húzott köré, s rendszeresen hordott oda lomot, gödröket ásott, és égetett is. Az óriási füstfelhő és az orrfacsaró bűz miatt a közelben élők többször panaszkodtak rá, még az önkormányzat is foglalkozott az üggyel" - írja a Bors.

Már négy villanyszerelő tűnt el Mosonmagyaróvár környékéről hasonló körülmények között, Mácsik Zoltán az egyikük Forrás: RTL Klub

A lap utólérte az asszony lányát, aki jelentette édesanyja eltűnését. Kizártnak tartja, hogy anyja anélkül utazott volna el, hogy szól. Az É. Imrét védő dr. Bagó Ottó úgy azt mondta a lap megkeresésére, hogy rengeteg eltűnt személy van a megyében, nem hinné, hogy ügyfelének ehhez köze lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.