Németh Lajos Vénasszonyok nyara indián nyár időjárás szeptember előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos szerint hamarosan vége az esős napokban és közeleg a vénasszonyok nyara.

Végre jó hírekkel szolgált Németh Lajos: a meteorológus a FEM3 műsorában elárulta, hogy az esős napok után hamarosan újra jó idő lesz. Mint mondja, menetrendszerűen közeleg a vénasszonyok nyara.

Megnéztem egy hosszútávú előrejelzést és nagyon bíztató. Szeptember a vénasszonyok nyara, de nevezhetjük indán nyárnak is. Kiépül az a magasnyomású képződmény, anticiklon, ami biztosítja majd a csendes, nyugodt, 25 fok körüli időjárást. Úgy tűnik, ez menetrendszerűen érkezik, nem lesz kánikula, forráság, és jelentős csapadék sem a következő 2-3 hétben. Szeptember végéig néztem meg az előrejelzést, kicsikét az átlag felett lesz a hőmérséklet, ez azt jelenti, 25-26 fok körül lesz a kora délutáni órákban, 10-15 fok között az éjszakai órákban. Csend, nyugalom, béke."

Lady Diana szellemével beszélt egy látnok, könyvet írt rólahttp://www.life.hu/news/20180904-lady-diana-szellemevel-beszelt-egy-latnok-konyvet-irt-rola.htmlRyuho Okawa, a Boldog Tudomány mozgalom megalapítója azt állítja, hogy tavaly sikerült hosszabban beszélgetnie Diana hercegné magányos szellemével. Ebből pedig könyvet is írt. News--Rúdtáncosok vonaglottak az óvodai évnyitónhttp://www.life.hu/news/20180904-rudtancosok-vonaglottak-az-ovodai-evnyiton-botrany.htmlRúdtáncosok egy óvodai évnyitón? Elképzelni is nehéz, pedig Kínában a napokban ez valóban megtörtént. NewsOrigoVasárnapi boltzár: így vélekednek a magyar vásárlókhttp://www.life.hu/news/20180904-vasarnapi-boltzar-igy-velekednek-a-magyar-vasarlok.htmlA vasárnapi boltzár kérdése még mindig megosztó, a dolgozók egy része szeretné a zárvatartást, de úgy tűnik, nem terveznek módosítást az ügyben. A vásárlók véleménye is kiderült, ők így vélekednek. NewsMTI/Honéczy BarnabásTatai kegyetlen betörés: az apa végignézte családja megkínzásásthttp://www.life.hu/news/20180904-tatai-kegyetlen-betores-az-apa-vegignezte-csaladja-megkinzasast.htmlTata leggazdagabb családjához törtek be tavaly márciusba, a rablók különösen kegyetlenül bántak a négytagú családdal. Az apának végig kellett néznie, hogy kínozzák gyermekét, és hogy verik feleségét. News--Összedőlt egy épületrész Felsőpakonyban, meghalt egy gyerekhttp://www.life.hu/news/20180904-osszedolt-egy-epuletresz-felsopakonyban-meghalt-egy-gyerek-1.htmlÖsszedőlt egy melléképület egy része a Pest megyei Felsőpakonyban keddre virradó éjszaka, s a romok között egy kisgyermeket talált a katasztrófavédelem kutyás keresőszolgálata - közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.News--Mary McCarthy gyűrű nélküli kezével mutatja meg, hogy eljegyzés nélkül is boldoghttp://www.life.hu/news/20180903-mary-mccarthy-gyuru-nelkuli-kezevel-mutatja-meg-hogy-eljegyzes-nelkul-is-boldog.htmlElege lett Mary McCarthy-nak azokból a közösségi oldalakra feltöltött fotókból, melyeken a lányok eljegyzéséri gyűrűs kezükkel tudatják a világgal: bekötik a fejüket. Mary ezért gyűrű nélküli kezét örökíti meg különböző élethelyzetekben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.