Szellem feküdhetett a kislány mellé az ágyban: fotó

édesanya ház kislány albérlet szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy vélte, lányának képzeletbeli barátja van, amikor azt állította, hogy éjjelente egy kisfiú mellé fekszik az ágyban. Ám évekkel később a Google utcaképén az édesanya meglátta a titokzatos szellemalakot egykori házuk ablakában. 

A Hamiltonban, Dél-Lankarshire-ben élő édesanya, Elaine McMonagle úgy gondolta, lányának bizonyára képzeletbeli barátja van, amikor elmesélte, hogy éjjelente egy kisfiú mellé fekszik az ágyban.

"Hailey mindig egy kisfiúról és egy öreg emberről beszélt, kiborított vele" - idézi Elaine szavait a Metro.

Az albérletből nem sokkal később elköltöztek, öt év múlva pedig az édesanya nosztalgiázni szeretett volna, így a Google Street View segítségével megnézte egykori házukat. Amita képen látott, megdöbbentette.

Az egykori albérletük ablakában egy mérges szellemarc jelent meg. Elaine kezdte úgy gondolni, hogy három éves lánya mégsem egy képzeletbeli barátról beszélt, amikor Hamiltonban éltek.

Szellemarcot látott az anya az ablakban Forrás: Google Street View

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.