Szögletes repülő tárgyat láttak Észak-Karolinában, az UFO-khoz lehet köze

Forrás: NASA -
repülő Észak-Karolina UFO földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kémrepülőnek vélik azt a szögletes repülő járművet, melyet Észak-Karolina államban fotózott Javion Hill. Egyesek azonban kételkednek a kép valódiságában. 

Észak-Karolinából jelentik a legtöbb ufóészlelést: most is ott látott egy férfi, Javion Hill egy különös repülő tárgyat.

"Épp a feleségemmel telefonáltam, amikor úgy láttam, mintha tornádó közeledne. Le akartam fényképezni neki" - mesélte a Dailymailnek Javion Hill, aki végül nem a tornádóról, hanem egy különös repülő tárgyról készített képet.

A szögletes tárgyról többen azt mondták, hogy egy kémrepülő lehet, amely a TR-3B névre hallgat. Volt azonban olyan is, aki szerint ez csupán a műszerfalon pihenő mobiltelefon visszatükröződése a szélvédőn.

Szögletes repülő tárgy az égen Észak-Karolinában Forrás: Facebook/Javion Hill

Internetről szerzett pirulák ölték meg mindkét gyermekét az édesanyánakhttp://www.life.hu/news/20180904-internetrol-szerzett-pirulak-oltek-meg-mindket-gyermeket-az-edesanyanak-vilaghalo.htmlAz internet számos veszélyt tartogat az óvatlan fiatalkorúak számára. Nagyon fontos, hogy a szülők és a gyerekek is tisztában legyenek azzal, hogy a világhálónak van egy igen sötét oldala is. NewsOrigoRúdtáncosok vonaglottak az óvodai évnyitónhttp://www.life.hu/news/20180904-rudtancosok-vonaglottak-az-ovodai-evnyiton-botrany.htmlRúdtáncosok egy óvodai évnyitón? Elképzelni is nehéz, pedig Kínában a napokban ez valóban megtörtént. NewsOrigoKilenc éve eltűnt teherszállító hajó tűnt fel Mianmar partjainálhttp://www.life.hu/news/20180904-kilenc-eve-eltunt-teherszallito-hajo-tunt-fel-mianmar-partjainal.htmlSenki nem tudja, merre járt kilenc évig a Sam Ratulangi PB 1600 névre keresztelt teherszállító, de most előkerült. NewsOrigoVasárnapi boltzár: így vélekednek a magyar vásárlókhttp://www.life.hu/news/20180904-vasarnapi-boltzar-igy-velekednek-a-magyar-vasarlok.htmlA vasárnapi boltzár kérdése még mindig megosztó, a dolgozók egy része szeretné a zárvatartást, de úgy tűnik, nem terveznek módosítást az ügyben. A vásárlók véleménye is kiderült, ők így vélekednek. NewsMTI/Honéczy BarnabásEgy meztelen férfi akadt fenn a kerítésen: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180904-egy-meztelen-ferfi-akadt-fenn-a-keritesen.htmlElkésztő jelenetet rögzített valaki egy orosz városban: egy meztelen férfi fennakadt egy kerítésen. NewsOrigoTatai kegyetlen betörés: az apa végignézte családja megkínzásásthttp://www.life.hu/news/20180904-tatai-kegyetlen-betores-az-apa-vegignezte-csaladja-megkinzasast.htmlTata leggazdagabb családjához törtek be tavaly márciusba, a rablók különösen kegyetlenül bántak a négytagú családdal. Az apának végig kellett néznie, hogy kínozzák gyermekét, és hogy verik feleségét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.