Szökött kenguru kószál Ausztriában: videó

kenguru Ausztria Ausztrália Szökés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem tudni, honnan szökött meg és azt sem, hogy pontosan milyen fajta, mindenesetre arra videós bizonyíték van, hogy egy szökött kenguru tartja lázban Ausztriát. 

A gyerekek gyakran összetévesztik Ausztriát Ausztráliával, most pedig tényleg egy kis zavar keletkezhet a fejekben, hiszen Ausztriában láttak kóborolni egy kengurut, mely egyébént Ausztrália nemzeti állata.

"Nem, ez tényleg valóság" - mondta Ruth Kastner, aki férjével autózás közben videóra vette a Kirchschlag környékén kóborló állatot, aki azóta lázban tartja az országot. A BBC szerint a hatóságok felhívták a környzeő állatkerteket, ahol teljes a létszám, egy kenguru sem hiányzik. Egyelőre azt sem tudni, hogy milyen fajta az állat, de úgy tűnik, hogy egy Bennett-kengururól van szó.

Daniela Artmann zoológus szerint ez az állat jól alkalmazkodik a különböző hőmérsékletekhez, így egyelőre nem kell aggódnia.

Känguruh im #Mühlviertel. #bergdorf #australien

@ fkaineder által megosztott bejegyzés,

A dabasi rendőrök elfogták a szeméremsértő férfit, az ócsai recskarémet (18+)http://www.life.hu/news/20180905-a-dabasi-rendorok-elfogtak-a-szemeremserto-ferfit-az-ocsai-recskraemet-18.htmlNem garázdálkodik tovább az ócsai recskarémnek nevezett férfi, aki településszerte meztelenre vetkőzött majd magához nyúlt. A rendőrök elkapták. NewsThinkstockVandálok hatalmas péniszt rajzoltak a domboldalra: fotóhttp://www.life.hu/news/20180905-vandalok-hatalmas-peniszt-rajzoltak-a-domboldalra.htmlVandálok egy hatalmas péniszt varázsoltak a domboldalra egy brit kerékpáros versenyen. News--VV Fanni vére szétcsapódott az autóban: a plafonon is volthttp://www.life.hu/news/20180905-vv-fanni-vere-szetcsapodott-az-autoban-a-plafonon-is-volt.htmlVV Fanni alélt testét a gyilkossággal gyanúsított B. László egy bérelt autóba tette, ebben vérnyomokat is találtak a szakértők, mint kiderült, még a plafonon is. News--Önkielégítő szatír riogatja az ócsai lakosokat: vallott egy anyuka (18+)http://www.life.hu/news/20180905-onkielegito-szatir-riogatja-az-ocsai-lakosokat-vallott-egy-anyuka.htmlMeztelenre vetkőzik és magához nyúl a nyílt utcán az ócsai szatír. Legutóbb egy játszótér mellett tűnt fel, előtte pedig egy családi ház előtt. Az esetről a rémült anyuka számolt be. NewsThinkstockSzexi tánccal próbálták vásárlásra bírni az embereket az eladónők: videóhttp://www.life.hu/news/20180904-szexi-tanccal-probaltak-vasarlasra-birni-az-embereket-az-eladonok.htmlHiányos öltözetű eladónők próbálták szexi táncukkal vásárlásra csábítani az egyik thaiföldi halüzlet vendégeit. NewsThinkstockÍgy rendezd az élelmiszereket a hűtőbenhttp://www.life.hu/news/20180904-igy-rendezd-az-elelmiszereket-a-hutoben.htmlVan, aki meghatározott rendszer szerint tartja az élelmiszereket a hűtőszerkénybe, de olyan is akad, aki hektikusan pakol: mindent oda, ahol épp van hely. Az élelmiszerbiztonsági szakember azonban most elmondja, mi a helyes. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.