Meteorológiai szolgálat: öt nap alatt 100-160 milliméter eső esett a Dunántúl északi felén

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
meteorológia időjárás köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dunántúl északi felén öt nap alatt 100-160 milliméter eső esett, míg több helyen 1 milliméternyi csapadék sem hullott - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán a Facebook-oldalán.

Kifejtették: a keleti területekhez képest mindenképp, de az átlagoshoz képest is nagy mennyiségű eső zúdult le nyugaton az elmúlt pár nap során. A legtöbb csapadék Hegyeshalomnál hullott, itt 157 milliméternyi mennyiséget rögzítettek. A Bakony vidékén is jócskán 100 milliméter feletti mennyiség gyűlt össze. Ehhez képest a Nyírségben, Hajdúságban voltak helyek, amiket csaknem teljesen kikerült a csapadékzóna, több állomáson még az 1 millimétert sem érte el az 5 napos összeg.

Szerdán is többfelé voltak zivatarok, ám éjszaka az esőfelhők elvonultak. Csütörtökön elsősorban a középső országrészben lehet néhol dörgés, villámlás. A zivatarokat szerdán főként felhőszakadás kísérheti, de esetleg szélerősödés és kisebb méretű jég is társulhat hozzájuk.

Kitértek arra is, hogy csütörtök reggelre az Alföldön és az Észak-Dunántúlon foltokban köd képződhet. Az előrejelzés szerint szerdán a hőmérséklet délután 24-29 Celsius-fok között alakul. Késő estére 17-21 fok közé hűl le a levegő. Csütörtökön a maximumhőmérséklet 24-28 fok között alakul.

Végre kiderült: ez a férfi Radics Gigi szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180906-vegre-kiderult-ez-a-ferfi-radics-gigi-szerelme.htmlHónapok óta tudjuk, hogy Radics Gigi szerelmes, de eddig titkolta, hogy a ki a választottja. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni újra találkozott édesanyjával, a modell elviharzotthttp://www.life.hu/sztarok/20180905-weisz-fanni-ujra-talalkozott-edesanyjaval-a-modell-elviharzott.htmlÉlő adásban üzent édeanyjának Weisz Fanni, majd a stúdió recepcióján is összefutottak, ahol váltottak néhány szót. Léránt Ágnes most elmondta, mi történt közöttük. TV + SztárokOrigoRicky Martin hátrányos helyzetű magyar gyerekeket fogadott budapesti koncertje előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180905-ricky-martin-hatranyos-helyzetu-magyar-gyerekeket-fogadott-budapesti-koncertje-elott.htmlRicky Martin fogadta elsőként az UNICEF Magyarország új, Kilátó Élményprogramjában résztvevő fiatalokat. A világsztár – aki egyben az UNICEF jószolgálati nagykövete is – budapesti koncertje előtt találkozott hátrányos helyzetű 12-17 év közötti tinédzserekkel. TV + Sztárok--Így néz ki most a Született feleségek sztárja, Jesse Metcalfehttp://www.life.hu/sztarok/20180905-igy-nez-ki-most-a-szuletett-felesegek-sztarja-jesse-metcalfe.htmlEmlékszel még a Született feleségek szexi kertészfiújára? Jesse Metcalfe idén már 40 éves lesz, de ugyanolyan jóképű, mint a sorozatban volt. TV + SztárokOrigoRubint Réka szerelmi vallomással lepte meg Norbit házassági évfordulójukonhttp://www.life.hu/sztarok/20180905-rubint-reka-szerelmi-vallomassal-lepte-meg-norbit-16-hazassagi-evfordulojukon.html16. házassági évfordulóját ünnepli Rubint Réka és Schobert Norbi. Ennek alkalmából a fitneszlady egy csodás szerelmi vallomást tett közzé közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoNyerő páros: Vasvári Vivi ezúttal Tokár Tomit osztotta kihttp://www.life.hu/sztarok/20180905-nyero-paros-vasvari-vivi-ezuttal-tokar-tomit-osztotta-ki.htmlVasvári Vivi mindenkinek főzött lecsót a Nyerő párosban, de Tokár Tomiék lemaradtak a közös evésről. Ezt nem is hagyta szó nélkül a műsorvezető, beszólásáért pedig megkapta a magáét Vivitől. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.