Videóra vehették barátai a Lánchídról Dunába ugró férfit

Forrás: AFP/robertharding/Ben Pipe -
Duna öngyilkos videó öngyilkosság Lánchíd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barátai is biztathatták a Lánchídról leugró férfit, akit azóta sem találnak a katasztrófavédelem emberei. Szemtanúk szerint a turista ismerősei videózták is a történteket. 

Szerda este vélhetően egy turista felmászott a Lánchídra a budai oldalon, majd a Dunába vetette magát. Rendőrök, mentők és tűzoltók árasztották el a hidat, de a férfit nem találták meg, és azóta is keresik. A Blikk információi szerint a férfit barátai is biztathatták a mutatványra, és videózták is az esetet.

A Lánchíd budai oldaláról ugrott le a férfi Forrás: AFP/robertharding/Ben Pipe

A barátai nem úgy tűntek, mintha lebeszélnék arról, amit csinálna: néhány méterrel hátrébb az egészet végig videózták.

Will Smith akciója óta egyre többen próbálnak meg felmászni a hídra. "A hollywoodi sztár akciója után tömegével rohamozták meg a hidat, így cselekednünk kellett. Táblákat helyeztünk ki, amelyeken három nyelven is figyelmeztetjük az arra járókat, hogy ide felmászni tilos. A pillérre felvezető utat is kénytelenek voltunk lezárni" – mondta Huber Szebasztián, a Budapest Közút Zrt. kommunikációs vezetője.

Videó készült az állítólagos dunai szörnyrőlhttp://www.life.hu/news/20180906-video-keszult-az-allitolagos-dunai-szornyrol.htmlVillámgyorsan terjed az a videó a Facebookon, amely egy dunai szörnyről készült. Persze később kiderült róla, hogy nem élőlény okozta a felvételen látható jelenséget. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoMegtalálhatták Atlantisz legendás városáthttp://www.life.hu/news/20180906-megtalalhattak-atlantisz-legendas-varosat-szahara.htmlMegtalálhatták Atlantisz legendás városát: feltételezik, hogy a Szaharában van. News--Rolf Buchholz, a testmódosítások világrekordere 561 eljáráson esett már át (18+)http://www.life.hu/news/20180906-rolf-buchholz-a-testmodositasok-vilagrekordere-561-eljarason-esett-mar-at-18.htmlSzámos megszállottja létezik a tetoválásoknak és a piercingeknek, ám mindegyikük közül a német származású Rolf Buchholz esett át a legmegdöbbentőbb átalakuláson. Ő tartja ugyanis a testmódosítások Guiness-rekordját. News--Napokig életben maradt egyedül anyja öngyilkossága után a 3 éves kislányhttp://www.life.hu/news/20180906-napokig-eletben-maradt-egyedul-anyja-ongyilkossaga-utan-a-3-eves-kislany.htmlKenyeret és vajat evett napokig az a 3 éves kislány, akinek édesanyja felakasztotta magát hálószobájában. A gyermekre a rendőrök találtak rá zilált állapotban, az édesanyán nem látták depresszió jeleit. News--Újabb 2 gyermek lett öngyilkos a WhatsAppon keresztül támadó Momo miatthttp://www.life.hu/news/20180904-ujabb-2-gyermek-lett-ongyilkos-a-whatsappon-keresztul-tamado-momo-miatt.htmlGyerekeket és serdülőket zaklat továbbra is a WhatsAppon keresztül Momo, a horrolény. Újabb két gyermek lett öngyilkos. NewsOrigoTeljesen szétesett az a férfi, aki évekkel ezelőtt milliárdokat nyert a lottónhttp://www.life.hu/news/20180904-teljesen-szetesett-az-a-ferfi-aki-evekkel-ezelott-milliardokat-nyert-a-lotton.htmlNincs szerencséje a szerelemben annak a férfinak, aki évekkel ezelőtt megnyerte az 52 milliárdos jackpotot a EuroMillions lottón. Adrian Bayfordot most iszogatás közben, csinos nőkkel mulatozva kapták le a lesifotósok. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.