tömegszerencsétlenség Lébény buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este árokba hajtott egy busz az M1-es autópályán Lébény térségében, a 140-es kilométernél, a főváros felé vezető oldalon, a buszon mindenki megsérült. A rendőrség tömegszerencsétlenség okozása miatt indított büntetőeljárást - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Tóth Gabriella közölte, hogy a baleset színhelyéről 15 embert vittek kórházba, hatot Mosonmagyaróvárra, nyolcat pedig Győrbe.

Buszbaleset az M1-es autópályán, Lébénynél Forrás: Police.hu

Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvosigazgatója elmondta, hogy négy könnyű és négy súlyos sérültet vittek be éjszaka, életveszélyes állapotban senki sincs. A könnyű sérülteket megfigyelésre tartották bent, állapotuktól függően őket még a mai napon hazaengedhetik. A négy súlyos sérült főként végtagsérüléseket, combcsont- vagy felkarcsont törést, illetve roncsolt kézsérülést szenvedett. Volt, akit már éjszaka megműtöttek.

A Mosonmagyaróvári Karolina Kórház későbbre ígért tájékoztatást.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.