Időjárás: kellemes, késő nyári idő lesz vasárnap

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
időjárás Nyár előrejelzés ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű, késő nyári időjárással búcsúzik a hét: vasárnap néhol akár 27 fokig is melegedhet a levegő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint lényeges változás továbbra sem várható időjárásunkban. Vasárnap a változó mennyiségű gomoly- és fátyolfelhőzet mellett az ország nagy részén a napos időszakok túlsúlya várható. A Dunától keletre néhol zápor előfordulhat. Többfelé megélénkül, elsősorban a Nyírségben helyenként megerősödik az északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között alakul. Késő estére 14 és 21 fok közé hűl le a levegő.

Vasárnap kellemes, késő nyári időjárás várható Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Köpönyeg azt írja a folytatásról, hogy a jövő hét közepéig sok napsütésre, fokozatosan erősödő nappali felmelegedésre számíthatunk. Az északnyugati szél néha megélénkülhet. Délutánonként 25 és 30 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtökön és pénteken napos, száraz, nyáriasan meleg időre van kilátás. Egyre többfelé emelkedik 30 fok fölé a hőmérséklet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.