16 éves korára 100 férfivel szexelt a kamaszlány

Forrás: Shutterstock -
prostitúció szex lány szülés bűncselekmény gyermek kamasz kényszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Prostitúcióróra kényszerítettek egy lányt 13 éves korától kezdve: 16 éves korára már 100 ázsiai férfivel közösült, egyiküktől gyermeke is született. Úgy érzi, elvették a gyermekkorát. 

A Sheffield Crown Court tárgyalja azt az ügyet, melyben egy neve elhallgatását kérő lányt kényszerítettek prostitúcióra 1998 és 2001 között, a kezdetekkor a lány még csak 13 éves volt - írja a Metro.

A tárgyaláson szívszorító videóüzenetben magyarázta el, hogyan vették el a gyermekkorát az angliai Rothermhamben. 16 éves korára ugyanis már 100 ázsiai férfivel kellett ágyba bújnia. A megtört lány telefonszámát egymásnak adták a férfiak.

Évekig kényszerítették prostitúcióra a fiatal lányt (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

"Egyesekre, akik csak egyszer jöttek és használtak engem, nagyon nehéz visszaemlékeznem" - mondta a prostitúcióra kényszerített lányt.

A tárgyalásnak két fő gyanúsítottja volt, a 37 éves Tanweer Ali és a szintén 37 éves Mohammed Imran Ali Akhtar. Utóbbi egy idő után minden egyes nap meglátogatta a lányt, miután befejezte a műszakot, a lány pedig beleszeretett. 14 éves korában teherbe esett tőle, 15 évesen pedig fiút szült neki. Terhessége alatt is látogatta őt szexuális kapcsolat létesítésének céljából, ám a gyermek megszületése után nem látta többé.

Az ügynek jelenleg 8 gyanúsítottja van, ők állnak bíróság elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.