A médium ikerpár szerint Diana szelleme tudja, mikor lesz gyermeke Harrynek és Meghannak

Forrás: AFP/Patrick Riviere -
Médium Meghan Markle Diana hercegné szellem Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terry and Linda Jamison egy különös ikerpár, akik médiumnak tartják magukat. Azt állítják, hogy Diana hercegné szellemével beszéltek, aki elárulta, mikor születhet gyermeke Harry hercegnek és Meghan hercegnének.

Már nem kell sokat várni arra, hogy Harry hercegnek és Meghan hercegnének gyermeke szülessen - állítják a médiumikrek, Terry and Linda Jamison. A pár azt mondja, hogy beszéltek Diana hercegné szellemével - írja a Daily Star.

Állításuk szerint Lady D érzi, hogy Harry és Meghan gyermekei nagyon jó kapcsolatban lesznek Vilmos és Katalin csemetéivel. Azt is mondják, hogy Diana egy üzenetet küldött rajtuk keresztül fiának. Azt szeretné, ha nem végeznék úgy, mint ő, hiszen nem volt felkészülve arra, milyen lesz az élet az udvarban, és nem volt esélye a túlélésre.

Diana hercegné már nem láthatta unokáit Forrás: AFP/Patrick Riviere

"Felkészületlen voltam a hercegnéi szerepre, bevallom. Szörnyen bizonytalan voltam. Senki sem adott nekem egy szabálykönyvet arról, hogy hogyan kezelhetem az elvárásokat fiatal menyasszonyként" - idézték a szellem szavait az ikrek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.