Eljöhet a világvége: megszületett a tízedik vörös tehén

Forrás: Youtube/Temple Institute -
világvége vörös prófécia tehén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szakértők egyelőre még vizsgálják a vörös tehenet, de ha megfelel a kritériumoknak, akkor eljöhet a világ vége. 

Az izraeli Templom Intézetnek sikerült véghezvinni céljukat, vagyis a teljesen vörös tehén kitenyésztését, amely azért fontos számukra, mert ez hozza el a világvégét egy prófécia szerint. Annak idején a vörös tehénnek fontos jelentőség volt: égő áldozatként annak a hamuja tisztította meg a főpapot a világi bűnöktől, aki csak ezután léphetett be Salamon templomának legszentebb helyére, ahol beszélhet istennel. Összesen kilenc áldozati tehénről tudnak, és lehet, hogy most megszületett a tízedik.

Megszületett a tízedik vörös tehén Forrás: Youtube/Temple Institute

Salamon templomát lerombolták kétszer is, de azt tervezik, hogy újraépítik, ám ehhez elengedhetetlen a vörös tehén. A Templom Intézet már évek óta dolgozik azon, hogy megszülethessen, erre a célra létrehoztak egy farmot is, és úgy néz ki, most sikerült nekik - írja a Daily Star. A szakértők azonban még vizsgálják az állatot, hogy eldöntsék, alkalmas jelölt lehet-e ere a nemes feladatra...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.