Rabkórházban van a soroksári futónő feltételezett gyilkosa

Forrás: Thinkstock -
gyilkos rabkórház börtön kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rabkórházba került R. Szilveszter, az a férfi, akit a soroksári futónő meggyilkolásával gyanúsítanak.

Az immár öt éve börtönben ülő R. Szilvesztert gyanúsítják a soroksári futónő meggyilkolásával. Mindezt arra alapozzák, hogy a férfitől vett DNS-minta és a nő holttestén talált anyagmaradványok megegyeznek.

A gyanúsított a Blikk információi szerint súlyos betegséggel küzd, és a napokban kórházba került. Szakszerű ellátást kap, de egyelőre nem tudni, mikor épül fel.

Mint ismeretes, a gyilkosság 2013 szeptemberében történt. A 36 éves áldozatot futás közben támadták meg. A támadó megerőszakolta és megfojtotta. A nő holttestét másnap találták meg a közeli bozótosban.

Kórházba került a gyanúsított Forrás: Thinkstock

Időjárás: ilyen időre kell számítanunk szeptemberbenhttp://www.life.hu/news/20180911-idojaras-ilyen-idore-kell-szamitanunk-szeptemberben.htmlÚgy tűnik, egyelőre nem köszönt be még a hideg. A következő napokban kifejezetten melegre kell számítanunk, de a hónap többi részében sem kell fagyoskodnunk még. News--Biztonsági szempontok miatt kapnak emberi neveket a hurrikánok és viharokhttp://www.life.hu/news/20180910-biztonsagi-szempontok-miatt-kapnak-emberi-neveket-a-hurrikanok-es-viharok.htmlSokakban felvetődött már a kérdés, hogy miért kapnak a viharok és hurrikánok emberi neveket. Most választ kapunk rá. News--Elefántokat és zsiráfokat lepett meg a hó Dél-Afrikábanhttp://www.life.hu/news/20180910-elefantokat-es-zsirafokat-lepett-meg-a-ho-delafrikaban.htmlHavazni kezdett szombat hajnalban Dél-Afrikában, ez pedig nemcsak az embereket lepte meg, hanem az állatokat is. News--Egy nála 10-szer nagyobb pitonnal játszott egy kisfiú, szülei nevettek rajtahttp://www.life.hu/news/20180910-egy-nala-10szer-nagyobb-pitonnal-jatszott-egy-kisfiu-szulei-nevettek-rajta.htmlNevettek és videóra vették gyermeküket azok a szülők, akik hagyták, hogy a csöppség egy nála tízszer nagyobb pitonnal játszon. News--A médium ikerpár szerint Diana szelleme tudja, mikor lesz gyermeke Harrynek és Meghannakhttp://www.life.hu/news/20180910-a-medium-ikerpar-szerint-diana-szelleme-tudja-mikor-lesz-gyermeke-harrynek-es-meghannak.htmlTerry and Linda Jamison egy különös ikerpár, akik médiumnak tartják magukat. Azt állítják, hogy Diana hercegné szellemével beszéltek, aki elárulta, mikor születhet gyermeke Harry hercegnek és Meghan hercegnének. News--Sírásó verseny rendeztek Dunaújvárosbanhttp://www.life.hu/news/20180910-siraso-verseny-rendeztek-dunaujvarosban.htmlSzurkolócsapat kísérte a versenyzőket a III. MTFE Országos Sírásó Versenyre Dunaújvárosba, ahol a gyorsaság és az esztétikum is számított. A versennyel a temetkési szakmában dolgozók megbecsülésére akarják felhívni a figyelmet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.