térfigyelő kamera baleset repülés kamera autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több kamera is felvette azt a jelenetet, melyen egy autó legalább 1 méterrel a föld felett lebegve szágult. Az eset lázban tartja a paranormális jelenségek rajongóit. 

A kanadai Barrie városában történt az eset, amely augusztus vége óta lázban tartja a paranormális jelenségek rajongóit. Az egyik ház kamerái ugyanis filmre vették, hogyan egy autó egy méterrel a föld felett száguld.

Az földönkívüliekkel kapcsolatos történések megszállottjai nemcsak az autót figyelték, hanem a felvételen elején felbukkanó fényvillanást is. Ám itt valószínűleg nem az ufok a hibásak, mindössze egy felelőtlen sofőr. A Napiufo.hu cikke szerint a sebességkorlátozást valószínűleg túllépő autós nem sokkal odébb belfeúródott az Assikinack Public School domboldalába.

Túl jól nézett ki, ezért kirúgták egy angol tévétől a fiatal lányt, Emma Hulse-thttp://www.life.hu/news/20180912-tul-jol-nezett-ki-ezert-kirugtak-egy-angol-tevetol-a-fiatal-lanyt-emma-hulset.htmlEgy napot töltött az angol tévénél Emma Hulse, állítása szerint azért rúgták ki, mert túl jól néz ki. NewsOrigoSarah Vaeth derékbősége 40 centi, szinte egész nap fűzőt viselhttp://www.life.hu/news/20180912-sarah-vaeth-derekbosege-40-centi-szinte-egesz-nap-fuzot-visel.htmlAz egyetlen dolog, amiben akadályozhatja a fűző, az a futás, egyébként minden tevékenységhez tökéletes - állítja Sarah Vaeth, akinek derékbősége mindössze 40 centi. News--Első fokon életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték a Teréz körúti robbantás vádlottját, P. Lászlóthttp://www.life.hu/news/20180912-eletfogytiglani-szabadsagvesztesre-iteltek-a-terez-koruti-robbantas-vadlottjat-p-laszlot.htmlA Teréz körúti robbantás elkövetőjét életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték első fokon. Leghamarabb 25 év múlva szabadulhat. NewsFotó: Mudra László - OrigoElőzetes letartóztatásba helyezték a Badacsonyban halálra vert borász támadóithttp://www.life.hu/news/20180911-elozetes-letartoztatasba-helyeztek-a-badacsonyban-halalra-vert-borasz-tamadoit.htmlEgy badacsonyi parkolóban pattant ki az a vita, amely halállal végződött. A gyanú szerint egy fiatal borászt két férfi vert halálra. A támadókat előzetes letartóztatásba helyezték. NewsThinkstockRabkórházban van a soroksári futónő feltételezett gyilkosahttp://www.life.hu/news/20180911-rabkorhazban-van-a-soroksari-futono-feltetelezett-gyilkosa.htmlRabkórházba került R. Szilveszter, az a férfi, akit a soroksári futónő meggyilkolásával gyanúsítanak. NewsThinkstockAutóbalesetben elhunyt a 20 éves focista, Krystian Popielahttp://www.life.hu/news/20180911-autobalesetben-elhunyt-a-20-eves-focista-krystian-popiela.htmlTragikusan fiatalon távozott az élők sorából Krystian Popiela labdarúgó: mindössze 20 évesen életét vesztette egy autóbalesetben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.