Az állatorvos elárulta, hogyan érdemes nevet választani a macskának

név macska névválasztás állatorvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Uri Burstyn vancouveri állatorvos szerint nem mindegy, milyen nevet adunk a macskáknak, ugyanis bizonyos hangora végződő szavak esetén jobban figyelnek ránk. 

Mókás élete lehet Dr. Uri Burstyn vancouveri állatorvosnak és a hozzá betérő pácienseknek, ugyanis még abban is tud tanácsot adni, hogyan nevezzük el a cicánkat annak érdekében, hogy jobban figyeljen ránk.

Az állatorvos egy vlogbejegyzésben mondta el, hogy a macskák természetes környezetükben leggyakrabban rágcsálókkal és madarakkal találkoznak, nekik pedig magas a hangjuk, ehhez szoknak hozzá. Az emberek számára magas hangon legkönnyebben a magánhangzókat lehet kiejteni, ezek közül is például az "i"-t. Dr Burstyn tehát azt tanácsolja, hogy adjunk a macskánknak ilyen hangra vagy hangokra végződő nevet - írta a Metro.

Saját cicáján be is mutatta, hogyan működik ez a gyakorlatban. A macskát Lancelotnak hívják, ám ő Lancy-nek becézi, amelyre már sokkal jobban odafigyel az állat.

Hurrikán csap le hétfőn Európában, Anglia partjainálhttp://www.life.hu/news/20180913-hurrikan-csap-le-hetfon-europaban-anglia-partjainal.htmlA Helene nevű hurrikán hétfőn éri el Európa partjait. Az egyes erősségű vihar 119-153 kilométeres szelet generálhat. News--A Cambridge Egyetem hallgatói ledobták a ruháikat egy naptárfotózás kedvéérthttp://www.life.hu/news/20180913-a-cambridge-egyetem-hallgatoi-ledobtak-a-ruhaikat-egy-naptarfotozas-kedveert.htmlMinden ruhájuktól megszabadultak a Cambridge Egyetem hallgatói egy jótékonysági naptárfotózás kedvéért. NewsOrigoEbédidőben vetítettek pornót egy kínai főiskola ebédlőjében (18+)http://www.life.hu/news/20180913-ebedidoben-vetitettek-pornot-egy-kinai-foiskola-ebedlojeben-18.htmlÁtlagos hétköznapnak indult az a nap is egy kínai főiskolán, amikor ebédidőben váratlanul pornót kezdtek vetíteni az ebédlő tévéjén. A hatóságok már nyomoznak az ügyben. NewsOrigoEgy férfi azt állítja, hogy időutazó és a XVII. században felejtette az órájáthttp://www.life.hu/news/20180913-egy-ferfi-azt-allitja-hogy-idoutazo-es-a-xvii-szazadban-felejtette-az-orajat.htmlSem az arcát, sem pedig nevét nem akarta elárulni az a férfi, aki azt állítja, hogy időutazó, az óráját pedig a XVII. században felejtette. Azt mondja, óvnia kell biztonságát. NewsOrigoVizelettel és vízzel töltik fel a minibárok üvegeit a turistákhttp://www.life.hu/news/20180913-vizelettel-es-vizzel-toltik-fel-a-minibarok-uvegeit-a-turistak.htmlVíz, vizelet és más folyadékokat is talált már a személyzet a szállodák minibárjaiban lévő üvegekben. A spanyolországi Costa Blancán található szállodák most szankciókat vezetnek be. NewsOrigoIdőjárás: marad a napos idő, péntekig nem várható csapadékhttp://www.life.hu/news/20180913-marad-a-napos-ido-pentekig-nem-varhato-csapadek.htmlTovábbra is marad a napos, nyárias idő, de pénteken és hétvégén már előfordulhat zápor, zivatar. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.