Visszavont egy tejet a Nébih, káros a fogyasztása

tej Nébih
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fogyasztói bejelentés alapján vizsgálta a Nébih a 22.01.2019. minőségmegőrzési idővel ellátott, 2,8 százalékos, 1 literes S-Budget UHT tejet. A termék mikrobiológiai szennyezettségét a laboratóriumi vizsgálatok is megerősítették, ezért a Nébih elrendelte annak forgalomból való kivonását és fogyasztóktól történő visszahívását.

A termék a gyártási folyamat során szennyeződött, érzékenyebb embereknél a tej elfogyasztása enteriális tüneteket (hányás, hasmenés, hidegrázás) okozhat - írha az adozona.hu.

Azonosító adatok

terméknév: S-BUDGET UHT tej 2,8% 1l
minőségmegőrzési idő: 22.01.2019.
gyártó üzem engedélyezési száma: HU 260 EK
forgalmazó: SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
A hatóság kéri, hogy aki rendelkezik a fenti azonosító adatokkal ellátott termékkel, ne fogyassza el. Az érintett üzletlánc tájékoztatása szerint a visszavitt termékek vételárát megtérítik a vásárlóknak.

Állandósulhatnak a szélsőségesen meleg nyarakhttp://www.life.hu/news/20180915-allandosulhatnak-a-szelsosegesen-meleg-nyarak-a-felmelegedo-eghajlat-legmozgasa-miatt.htmlA felmelegedő éghajlat légmozgása miatt állandósulhatnak a szélsőségesen meleg nyarak.News--Vallomást akar tenni a soroksári futónő megölésével gyanúsított R. Szilveszterhttp://www.life.hu/news/20180915-vallomast-akar-tenni-a-soroksari-futono-megolesevel-gyanusitott-r-szilveszter.htmlVallomásra készül a soroksári gyilkosság gyanúsítottja, R. Szilveszter, akit a rendőrség már több órán keresztül faggatott a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban, ám az jegyzőkönyvezhető vallomást nem tett .Az öt éve börtönben ülő R.-t dr. Lichy József képviseli. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoStrandidő lesz a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20180908-strandido-lesz-a-jovo-heten-30-fok.htmlA következő héten csapadékmentes, száraz, napos időre van kilátás, 30-32 fok is lehet helyenként.News--Záporok, zivatarok lehetnek szombatonhttp://www.life.hu/news/20180908-zaporok-zivatarok-lehetnek-szombaton-idojaras.htmlBár néhány hete sokan már egy kis esőért fohászkodtak a kánikulában, most inkább annak örülünk, ha kisüt a nap, és élvezhetjük a gyönyörű őszi időt. Nos, ezen a hétvégén ez így is lesz, de az ország egyes részein záporokra és zivatarokra is számíthatunk. News--Meghalt Sinead McNamara 20 éves modellhttp://www.life.hu/news/20180902-meghalt-sinead-mcnamara-20-eves-modell-egy-milliardos-jachtjan-gorogorszagban.htmlA 20 éves Sinead McNamara a péntekre virradó hajnalban tragikus hirtelenséggel, rejtélyes körülmények között hunyt el egy milliárdos jachtján Görögországban. A mexikói üzletember 10 millió ausztrál dollárt érő hajóján találták holtan a fiatal nőt, akinek az utolsó 48 órájáról szinte semmit sem lehet tudni. NewsOrigoElhunyt Petrovszki Mihály cselgáncsozóhttp://www.life.hu/news/20180901-elhunyt-petrovszki-mihaly-cselgancsozo-magyar-sportolo.htmlHosszan tartó, súlyos betegség után hatvannyolc éves korában elhunyt Petrovszki Mihály, egykori kiváló békéscsabai cselgáncsozó. Tavaly volt 45 éve, hogy csabai színekben elsőként vett részt az olimpián. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.